De verlovingsring die Katy Perry van Orlando Bloom kreeg, is dubbel bijzonder

De verlovingsring die Katy Perry van Orlando Bloom kreeg, is dubbel bijzonder

Je verloven op Valentijnsdag cliché? Niet als je Katy Perry of Orlando Bloom heet! Orlando vroeg gisteren zijn vriendin ten huwelijk met een roze ring in de vorm van een bloem. Bloem, Bloom, heb je ‘m?

Ben je ervan overtuigd dat je een topcadeau gekocht hebt voor je lief op valentijn? Think again! Orlando Bloom vroeg gisteren zijn vriendin Katy Perry ten huwelijk met een joekel van een ring. Belangrijk om van dit nieuwtje goed nieuws te maken: ze zei ‘ja’!

Hartjes, een ring en tranen

Zowel Orlando als Katy bevestigden het nieuws op Instagram. Ze deelden allebei dezelfde foto, waarop een deel van hun hoofden te zien is. Meer op de foto: gigantisch veel ballonnen in de vorm van hartjes, een huge ring en de tranen in Katy’s ogen. Orlando ziet een leven samen in elk geval al zitten. Bij de foto schreef hij het superschattige “lifetimes“.

Wist je trouwens dat je sinds december Lord of the Rings op Netflix kan bekijken?

Het koppel begon te daten in januari 2016, na een feestje na de Golden Globes. Een jaar later gingen ze kort uit elkaar, maar sinds de lente van vorig jaar zijn ze weer samen. En hoe!

Vorig huwelijk Katy Perry

Het zal niet de eerste keer zijn dat Katy Perry “I do” zegt. De zangeres was een paar jaar geleden al getrouwd met Russell Brand. Dat huwelijk was niet zo’n succes: na iets meer dan een jaar liet Russell zijn vrouw via sms weten dat hij wilde scheiden. Orlando Bloom was vroeger ook al getrouwd. Samen met het Austalrische model Miranda Kerr heeft hij een zoontje van zeven, Flynn. Het koppel ging in 2013 na drie jaar uit elkaar.

Voor wie de (helaas geblurde) naaktfoto’s van Orlando Bloom vergeten was: graag gedaan!

Gesponsorde artikelen