De vierde ‘Pitch Perfect’-film lijkt in de maak (als we Rebel Wilson mogen geloven)

‘Pitch Perfect’, de filmreeks over een acapellagezelschap, krijgt waarschijnlijk een vierde film! Dat lijkt Rebel Wilson, ‘Fat Amy’ in de films, toch te bevestigen met deze ene Instagramfoto. Kijken jullie uit naar een vierde ‘Pitch Perfect’ of was drie genoeg?

De Barden Bella’s zijn back, dat lijken we toch te kunnen afleiden uit deze Insta van Rebel Wilson. Wilson, vooral bekend als ‘Fat Amy’ in Pitch Perfect 1, 2 en 3 zit wel samen met Anna Camp, Brittany Snow en Chrissie Fit, haar aca-ladies. Je zou kunnen denken dat dat gewoon een reünie is, maar je moet ook geen Sherlock Holmes zijn om de hint in de foto te begrijpen.

Vier hartjes

Want ja, alle dames houden vier vingers omhoog en Wilson zette als commentaar ook vier hartjes onder de foto. Toeval? Wij denken van niet. Wat ons betreft is die vierde Pitch Perfect-film al in kannen en kruiken. Of Anna Kendrick daarom noodzakelijk in de vierde film zit, is niet gezegd. Haar verhaallijn leek sowieso op z’n einde te lopen.

Kondigt deze Instagramfoto Pitch Perfect 4 aan?

Pitch Perfect draait in eerste instantie om Beca Mitchell, die van haar vader verplicht naar de universiteit moet, terwijl ze gewoon muziek wil maken. Ze komt bij acapellakoor The Barden Bella’s terecht en probeert dat koor te moderniseren. Zij binden de strijd aan met de Barden University Treblemakers, de acapellagroep waarmee zij in competitie liggen. Maar er hangt uiteraard ook een ander soort spanning in de lucht.

Check hier de repetitiebeelden van de finale in Pitch Perfect!

Pitch Perfect 4?

In de tweede Pitch Perfectfilm mogen de Barden Bella’s meedoen aan het wereldkampioenschap. Da’s meteen ook de laatste keer dat de Barden Bella’s nog (bijna) allemaal aan de universiteit zitten. Pitch Perfect 3 ziet de Bella’s nog een laatste keer opnieuw samen zingen voor ze ‘het echte leven’ in trekken. Dat laatste is blijkbaar niet zo goed gelukt. Al zeggen wij geen nee tegen Pitch Perfect 4: echte vriendschap duurt langer dan vier films.

Pitch Perfect kwam uit in 2012 en lanceerde meteen de carrière van Anna Kendrick (Beca) naar ongekende hoogten. Niet alleen probeerde iedereen de hele ‘choreografie’ van Cups (When I’m Gone) aan te leren, de songs uit de film kregen miljoenen views op YouTube. De tweede Pitch Perfect-film kon dan ook niet uitblijven. In 2015 was het zo ver. Pitch Perfect 3 kwam in 2017 in de cinema’s.

Box-office

Aangezien de Pitch Perfect-films ook aan de box office aca-mazing resultaten blijven opleveren, zou een vierde film niet eens zo onlogisch zijn. De tweede, meest succesvolle Pitch Perfect-film, bracht meer dan 287 miljoen dollar op (zo’n 278 miljoen euro), de derde deed het nog steeds goed met zo’n 187 miljoen dollar (161 miljoen euro). Netjes, maar wij kijken vooral uit naar méér Rif-Offs.

Alles nog eens bekijken? Zo organiseer je een marathon!

Meer
Lees meer...