De Viking Clap is terug! IJslandse fans zorgen opnieuw voor indrukwekkende beelden

De Viking Clap is terug! IJslandse fans zorgen opnieuw voor indrukwekkende beelden

Niet alleen op het veld veroveren de IJslander opnieuw de harten van heel de wereld. Ook in de tribunes en buiten de stadions zorgen de IJslandse fans weer voor indrukwekkende momenten. Net zoals op het EK 2016 in Frankrijk pakken ze uit met hun fenomenale Viking Clap!

Uitzonderlijke WK-actie:

Maak nu een gratis account op Unibet en ontvang direct 5 euro, helemaal voor niets!

IJsland breidde gisteren een zoveelste vervolg aan hun sprookje van het EK 2016. Daar slaagden ze er niet alleen in de groepsfase te overleven, maar wisten ze ook voetbalgrootmacht Engeland uit het toernooi te knikkeren.

Lionel Messi

Frankrijk bleek een maatje te groot, maar IJsland bevestigde in de kwalificatiecampagne voor het WK in Rusland eens te meer hun klasse door gewoon eerste te eindigen in een niet echt makkelijke groep. Zo deden ze beter dan Kroatië, Turkije, Finland, Oekraïne en Kosovo. Maar het zet die goede vorm dus verder op het WK, want in de eerste wedstrijd hielden ze het Argentinië van voetbalwonder Lionel Messi op een 1-1 gelijkspel (lees hier waarom IJsland wel eens het WK zou kunnen winnen).

De IJslanders trokken een muur op waar de Argentijnen maar één keer een gaatje in vonden. Ze werden dan ook geruggensteund door een immense schare fans die, net zoals twee jaar geleden op het EK in Frankrijk, opnieuw de harten van de neutrale voetbalfans veroveren met hun iconische Viking Clap. Niet alleen na de match, maar ook voor en tijdens het treffen met de Zuid-Amerikanen stonden de IJslandse fans als één man achter hun ploeg. En dat leverde indrukwekkende beelden op.

Al voor de match bliezen ze verzamelen om hun Viking Clap nog eens te oefenen

Ook tijdens de wedstrijd pakten ze uit met hun gekende geklap

Zelfs de Zweedse aanvaller Zlatan Ibrahimovic, die niet geselecteerd is voor het WK, doet er eentje mee

Nog iets dat we kennen van het EK twee jaar geleden … de IJslandse commentator die helemaal uit zijn dak gaat!

Krijg je maar niet genoeg van die geniale IJslanders? Hier is alles dat je moet weten over de sympathiekste ploeg op het WK!

Uitzonderlijke WK-actie:

Maak nu een gratis account op Unibet en ontvang direct 5 euro, helemaal voor niets!

Gesponsorde artikelen