‘De Volksjury’ is vanaf vandaag te bekijken op Streamz

Vanaf vandaag kan je op Streamz kijken (ja, kijken) naar de podcast De Volksjury. Het gaat om de aflevering die morgen als podcast zal verschijnen, maar nu kan je die dus al mét beeld vinden op Streamz.

Echte true crime-fans hebben natuurlijk geen introductie van De Volksjury meer nodig. Sinds 2017 maken Laura Scheerlinck en Silke Vandenbroeck samen de podcast De Volksjury, waarin ze op hun eigen manier (on)opgeloste moordzaken behandelen. Ondertussen zijn we 130 afleveringen verder en groeide de podcast uit tot een gigantisch succes. Zo hebben Laura en Silke maandelijks zo’n 400.000 luisteraars en touren ze op dit moment langs uitverkochte theaterzalen met hun liveshows. Daarnaast bracht het duo ook al twee boeken uit die uitgroeiden tot bestsellers.

Maar er is nog meer, want vanaf vandaag kan je ook vanuit je luie zetel kijken naar De Volksjury op Streamz. Daar zal je tweewekelijks de aflevering van donderdag telkens al een dagje eerder kunnen zien.

De Volksjury op Streamz

Laura en Silke van De Volksjury werkten eerder al samen met Streamz. Toen behandelden ze in hun podcast enkele moordzaken die ook aan bod kwamen in de docureeks True Crime Belgium, maar vanaf nu hebben ze dus ook hun eigen programma.

Het gaat om opnames van de podcast zoals we die gewend zijn. In elke aflevering zullen Laura en Silke dus een (on)opgeloste moordzaak bespreken. Dat doen ze nog steeds op hun eigen (ietwat onverantwoorde) manier met plaats voor een beetje humor én uiteraard een flesje cava.

De eerste aflevering op Streamz gaat over Maria Swanenburg en is eigenlijk de 131ste aflevering van De Volksjury. Wie geen Streamz heeft, of toch gewoon liever naar Laura en Silke luistert, kan de aflevering morgen vinden op de gebruikelijke podcastkanalen.

Meer
Lees meer...