Demi Lovato krijgt eigen reeks over ufo’s

Zangeres Demi Lovato zal een reeks over ufo’s presenteren. Lovato kreeg onlangs nog haar eigen docureeks op YouTube, Dancing With the Devil. Toen vertelde ze haar eigen verhaal, maar in haar nieuwe reeks zal ze een heel ander verhaal vertellen: dat van aliens en ufo’s.

Demi Lovato zal binnenkort te zien zijn in een nieuwe reeks op de streamingdienst Peacock. Daarin zal ze in de wereld van het paranormale duiken, meer bepaald in die van ufo’s.

Unidentified with Demi Lovato

De reeks, die de werktitel Unidentified with Demi Lovato kreeg, zal bestaan uit vier afleveringen. Daarin zullen we niet alleen Demi te zien krijgen maar ook haar zus Dallas en haar sceptische beste vriend Matthew. Demi gelooft zelf sterk in het bestaan van ufo’s en wil haar zus en beste vriend (en de rest van de wereld) graag overtuigen van haar gelijk.

Het drietal zal samen op zoek gaan naar de antwoorden op hun vragen rond ufo’s. Ze zullen daarvoor praten met ooggetuigen, maar ook geheime staatsdocumenten inkijken en tests uitvoeren op locaties die bekend staan voor ufo’s. Demi liet eerder al weten dat ze enkele dagen doorbracht met Dr. Steven Greer die gespecialiseerd is in ufo’s.

Naast presentatrice is Demi Lovato ook producer voor de reeks. Daarnaast werken ook Scooter Braun, JD Roth, Adam Greener, Sara Hansemann en Andrew Nick mee aan de reeks.

Terug naar tv

Unidentified with Demi Lovato wordt de derde reeks in korte tijd waarin we Demi Lovato te zien zullen krijgen. In maart verscheen de YouTube-docureeks Dancing with the Devil. Daarin ging Demi dieper in op de overdosis die haar in 2018 bijna fataal werd.

Daarnaast zal de zangeres binnenkort ook te zien zijn in Hungry, een nieuwe komische reeks op NBC. Ook voor die reeks neemt Demi het producen voor haar rekening. Demi Lovato keert zo terug naar waar het voor haar allemaal begon. Want in 2007 begon Demi haar carrière op de televisie, waarna ze lange tijd te zien was in verschillende reeksen op Disney Channel.

Meer
Lees meer...