Demi Lovato gaat dieper in op overdosis in eerste twee delen docureeks op YouTube

De eerste twee delen van Dancing with the Devil, de documentaire van en over Demi Lovato, staan nu op YouTube. In de documentaire vertelt Demi over de overdosis die haar in 2018 bijna fataal werd. Dat onderwerp komt al meteen aan bod in de eerste twee afleveringen, die gratis en voor iedereen te bekijken zijn.

Zangeres Demi Lovato heeft de eerste twee delen van haar documentairereeks op YouTube Original vrijgegeven. In de documentaire geeft ze ons een openhartige blik op haar leven. Niet alleen Demi zelf komt aan het woord, maar ook mensen uit haar directe omgeving, zoals haar vrienden, familie en collega’s.

Dancing with the Devil

De documentairereeks van Demi Lovato heet Dancing with the Devil en al in de eerste aflevering wordt duidelijk dat het geen oppervlakkige of vrolijke reeks wordt. Dancing with the Devil geeft ons een blik op het leven van de zangeres dat enkele jaren geleden stevig door elkaar werd geschud.

Demi Lovato kreeg na haar tijd als Disney-ster te maken met verslavingen. Ze zocht daarvoor hulp en was zes jaar sober. Maar in 2018 herviel ze en dat had drastische gevolgen. Zo werd een overdosis in 2018 haar bijna fataal.

Overdosis

De eerste aflevering van de Dancing with the Devil heet ‘Losing control’ en toont de aanloop naar de overdosis van Demi Lovato. In die aflevering komen heel wat mensen uit haar directe omgeving aan het woord die vertellen over hoe het zover is kunnen komen.

Vervolgens gaat het in de tweede aflevering, met de duidelijke titel ‘5 minutes from death’, over de directe nasleep van de overdosis en de impact ervan op Demi en haar omgeving. De volgende aflevering verschijnt op dinsdag 30 maart 21 uur Belgische tijd op YouTube.

Bekijk hier de eerste aflevering, ‘Losing control:

Bekijk hier de tweede aflevering, ‘5 minutes from death’:

Meer
Lees meer...