Left Right
scrollTop top

Demi Lovato: “Hersenschade door drie beroertes en hartstilstand na overdosis”


Demi Lovato Dancing with the Devil
© Demi Lovato in ‘Dancing with the Devil’ – YouTube

Demi Lovato is enorm openhartig in de trailer voor Dancing with the Devil. Da’s een intieme documentairereeks over haar overdosis en de gevolgen daarvan. In de trailer van de docu horen we de zangeres en actrice vertellen dat ze na haar overdosis drie beroertes en een hartstilstand heeft moeten verwerken. En in een interview over Dancing with the Devil gaat ze daar nog dieper op in. “Ik heb hersenschade opgelopen. En die draag ik vandaag nog steeds mee.”

Demi Lovato heeft een turbulent leven gehad. Het voormalige Disneysterretje werd steeds dieper geduwd. En in 2018 is de bom ontploft. De zangeres en actrice belandde in kritieke toestand in het ziekenhuis na een overdosis heroïne.

Demi Lovato: Dancing with the Devil

In een openhartige documentaire praat Demi Lovato voor het eerst over die donkere periode in haar leven. Demi Lovato: Dancing with the Devil is een docureeks die uit vier delen bestaat. De zangeres komt zelf aan het woord. Daarnaast vertellen haar familie en beste vrienden over wat er in 2018 gebeurd is.

Maar daar stopt de documentaire niet. Iedereen spreekt ook over de gevolgen van de overdosis. Die zijn deels positief. Demi Lovato heeft ingezien dat het oké is om niet oké te zijn. Ze schreef er zelfs een nummer over. Maar dat wil niet zeggen dat haar verslaving volledig onder controle is. Wanneer de interviewer vraagt of Lovato helemaal nuchter is, kijkt ze strak voor zich uit en zwijgt ze.

Bekijk hier de trailer voor de Demi Lovato-documentaire:

Blijvende hersenschade

Kort nadat de trailer op de wereld losgelaten was, maakten Demi Lovato en regisseur Michael D. Ratner deel uit van een panel. Tijdens dat gesprek ging de zangeres dieper in op wat er in de trailer van Demi Lovato: Dancing with the Devil was gezegd. Het gaat onder andere om het stuk waarin ze zelf vertelde dat ze drie beroertes en een hartaanval heeft gehad.

“Ik heb hersenschade opgelopen”, vertelde Lovato. “En die draag ik vandaag nog steeds mee. Ik rijd niet met de auto, omdat ik blinde vlekken heb. En ik heb heel lang moeilijkheden gehad met lezen. Omdat m’n zicht zo wazig was. Het was een groots moment toen ik weer uit een boek kon lezen. Dat was zo’n twee maanden later.”

Demi Lovato: Dancing with the Devil verschijnt op 23 maart op YouTube.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update