Marshmello en Demi Lovato brengen 10 september ‘OK Not To Be OK’ uit

Amerikaanse dj Marshmello en Amerikaanse zangeres Demi Lovato brengen hun single OK Not To Be OK uit op 10 september. Dat kondigende twee gisteren aan op Instagram.

Enkele weken geleden teasede Marshmello fans al met een foto op Instagram. Op deze afbeelding zie je Marshmello met een telefoon. Als onderschrift gebruikte de dj Hello?. Oplettende fans zagen ook Lovato in de donkere achtergrond.

Oldskool website

https://www.instagram.com/p/CE4axb9hY52/?utm_source=ig_web_copy_link

Lovatics (fans van Demi Lovato) wachten al langer op nieuws over haar nieuwe album. Zo kondigde ze in 2019 aan dat ze aan een zevende album aan het werken was. Je kan nu al OK Not To Be OK presaven. Dit kan je doen op hun oldskool website.

Als je de site betreedt (door op een willekeurige toets te klikken) zie je iets wat lijkt op een oude webbrowser. Je kan een mood quiz invullen, je kan deze dan delen op Instagram, Facebook of Twitter. Ook is er een link naar een hotline voor iemand die hulp nodig heeft.

Daarnaast vind je ook een playlist die naar Spotify verwijst. En je kan het liedje zelf ook al toevoegen aan Apple Music of Spotify. Nog een leuke feature is de timer rechtsboven, die aftelt naar de release van OK Not To Be OK.

Eerdere samenwerking

Dit is niet de eerste keer dat Marshmello en Lovato samenwerken. In 2017 lekte er een liedje dat vermoedelijk de naam Love Don’t Let Me Go (Anymore) kreeg. Maar dit nummer werd nooit officieel uitgebracht.

Toen gingen beide muzikanten hun eigen weg. Datzelfde jaar bracht Lovato het album ‘Tell Me You Love Me’ uit. En Marshmello bracht in 2019 zijn album ‘Joytime III’ uit.

Meer
Lees meer...