Left Right
scrollTop top

Familie Demi Lovato reageert op opname en komt met nieuws over haar toestand


Familie Demi Lovato reageert op opname en komt met nieuws over haar toestand

“Demi Lovato is wakker en bij haar familie”, zegt het management van de Amerikaanse zangeres. De mededeling komt er na het bericht dat Demi Lovato zou opgenomen zijn in het ziekenhuis na een overdosis heroïne.

De Amerikaanse website TMZ kwam gisteren als eerste met het bericht van de opname van Demi Lovato in het ziekenhuis. De 25-jarige zangeres kampte in het verleden al met alcohol- en drugsverslavingen en zou nu een overdosis heroïne hebben genomen.

Even was het onduidelijk hoe ernstig de situatie van Demi Lovato was, maar later op de avond kwam een bericht van haar management dat de zangeres bij bewustzijn was. Volgens andere bronnen zou haar toestand stabiel zijn.

“Niet alle informatie is correct”

“Demi is wakker en bij haar familie. Die willen iedereen bedanken voor de liefde, het bidden en de steun. Een deel van de informatie die verspreid wordt, is incorrect. De familie vraagt om hun privacy te respecteren en om niet te speculeren. De gezondheid van Demi Lovato en haar herstel is nu het belangrijkste”, leest de mededeling.

Vorige maand bracht de Amerikaanse zangeres de single Sober uit. Daarin zong ze openlijk over het feit dat ze terug drugs en alcohol gebruikte. Voordien was Demi Lovato zes jaar clean.

Beluister hier Sober van Demi Lovato

Wie zelf vragen heeft over verslaving kan terecht bij de Druglijn op hun website of telefonisch op het nummer 078/151020.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update