Derde en laatste seizoen van ‘Sweet Home’ staat nu op Netflix

Het derde seizoen van de Zuid-Koreaanse serie Sweet Home is vanaf vandaag te vinden op Netflix. Het gaat om het laatste seizoen van de reeks, waardoor we dus zullen leren hoe het verhaal van Hyun-su en de andere personages eindigt.

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het derde en laatste seizoen van de Zuid-Koreaanse reeks Sweet Home. In de reeks wordt de wereld getroffen door monsters die proberen om iedereen te bekeren. Maar een groep mensen probeert dit tegen te houden.

Sweet Home seizoen 3

Het eerste seizoen van Sweet Home verscheen in december 2020 op Netflix. Vervolgens leek het er lang op dat de reeks geen vervolg zou krijgen. Maar in juni 2022 liet de streamingdienst weten dat de reeks nog twee seizoenen zou krijgen.

Toen in december 2023 het tweede seizoen van Sweet Home verscheen, liet hoofdrolspeler Song Kang al weten dat het derde seizoen al ingeblikt werd. Dit moest snel gebeuren aangezien de acteur in april begon aan zijn verplichte legerdienst. Daardoor moesten we dus niet lang wachten op de release van het derde seizoen. Tussen de eerste twee seizoenen zat maar liefst drie jaar, maar tussen seizoen 2 en 3 gaat het om amper 7 maanden.

In het derde seizoen zullen de lijnen tussen monsters en mensen nog meer vervagen. “De mensheid worstelt met de crisis van neohumans in een wereld die op de rand van vernietiging staat”, klinkt het in het officiële statement van Netflix. We mogen ons dus opmaken voor een spannende apotheose van de Zuid-Koreaanse reeks.

Trailer

De officiële trailer voor het derde seizoen van Sweet Home begon met de woorden: “Vanaf het prille begin, was ik jou. Ik was altijd een deel van jou”. Het is het monster in Hyun-su (Song Kang) dat deze woorden uitspreekt en zo meteen de toon zet voor wat we mogen verwachten. Het monster in Hyun-su wordt steeds sterker en dreigt hem volledig voor zich te winnen.

Verder in de trailer kregen we ook een hevige confrontatie tussen Hyun-su en Eun-hyeok (Lee Do-hyun) te zien. Daarnaast zien we ook de andere personages die er alles aan proberen te doen om te overleven. Maar hét hoogtepunt in het laatste seizoen wordt ongetwijfeld de confrontatie tussen Hyun-su en Sang-wook/Sang-won (Lee Jin-uk). Ooit bevonden ze zich nog in hetzelfde schuitje, maar nu staan ze lijnrecht tegenover elkaar.

Bekijk hier de officiële trailer voor het derde seizoen van Sweet Home:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...