‘Sweet Home 3’ krijgt officiële trailer

Het derde seizoen van de Zuid-Koreaanse serie Sweet Home heeft een officiële trailer gekregen. De nieuwe en meteen ook allerlaatste afleveringen van de spannende reeks zullen vanaf vrijdag 19 juli te vinden zijn op Netflix.

Volgende maand verschijnt het derde en laatste seizoen van de Zuid-Koreaanse reeks Sweet Home op Netflix. Dat laatste seizoen heeft nu een officiële trailer gekregen waarin we te zien krijgen wat we mogen verwachten.

Sweet Home seizoen 3

Toen in december 2023 het tweede seizoen van Sweet Home verscheen, liet hoofdrolspeler Song Kang al weten dat het derde seizoen al ingeblikt werd. Dit moest snel gebeuren aangezien de acteur in april begon aan zijn verplichte legerdienst. Daardoor moeten we dus niet lang wachten op de release van het derde seizoen. Tussen de eerste twee seizoenen zat maar liefst drie jaar, maar tussen seizoen 2 en 3 zal het gaan om amper 7 maanden. Want op vrijdag 19 juli mogen we het derde seizoen al verwachten op Netflix.

In het derde seizoen zullen de lijnen tussen monsters en mensen nog meer vervagen. “De mensheid worstelt met de crisis van neohumans in een wereld die op de rand van vernietiging staat”, klinkt het in het officiële statement van Netflix. We mogen ons dus opmaken voor een spannende apotheose van de Zuid-Koreaanse reeks.

Trailer

De officiële trailer voor het derde seizoen van Sweet Home begint met de woorden: “Vanaf het prille begin, was ik jou. Ik was altijd een deel van jou”. Het is het monster in Hyun-su (Song Kang) dat deze woorden uitspreekt en zo meteen de toon zet voor wat we mogen verwachten. Het monster in Hyun-su wordt steeds sterker en dreigt hem volledig voor zich te winnen.

Verder in de trailer krijgen we ook een hevige confrontatie tussen Hyun-su en Eun-hyeok (Lee Do-hyun) te zien. Daarnaast zien we ook de andere personages die er alles aan proberen te doen om te overleven. Maar hét hoogtepunt in het laatste seizoen wordt ongetwijfeld de confrontatie tussen Hyun-su en Sang-wook/Sang-won (Lee Jin-uk). Ooit bevonden ze zich nog in hetzelfde schuitje, maar nu staan ze lijnrecht tegenover elkaar.

Het derde en laatste seizoen van Sweet Home zal vanaf vrijdag 19 juli te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor het derde seizoen van Sweet Home:

Het derde seizoen van Sweet Home verschijnt op vrijdag 19 juli op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...