‘Dertigers’ krijgt een derde seizoen

Goed nieuws voor de fans van Dertigers. VRT heeft namelijk zojuist bevestigd dat de populaire reeks terugkeert voor een derde seizoen. De opnames daarvan zijn deze week van start gegaan.

De eerste keer dat de VRT met Dertigers op de proppen kwam, dateert eigenlijk al van 2019. De reeks had toen Pieter (Yannick De Coster), Saartje (Kim Van Oncen), Nora (Ellen Verest), Bart (Tom Dingenen), Tinne (Evelien Van Hamme), Alex (Kristof Goffin) en Elias (Yemi Oduwale) als centrale personages. Uiteindelijk verschenen er van deze eerste versie van Dertigers vier seizoenen.

Toen de reeks na vier jaar stopte, toonden heel wat fans hun ontevredenheid. Daarom besloot VRT om een reboot te maken met een nieuwe groep vrienden. Deze tweede versie van Dertigers speelt niet langer af in Antwerpen, maar wel Groene Gordel rond Brussel. In de loop van 2023 verscheen het eerste seizoen. Twee maanden geleden volgde op VRT MAX het tweede seizoen, wat later ook op VRT 1 te zien zal zijn.

Derde seizoen

Op VRT MAX kende dat tweede seizoen al 3,5 miljoen starts. Het mag dan ook niet verbazen dat VRT besliste om een derde seizoen te maken. Daarvan zijn de opnames zojuist van start gegaan. Dat maakte de zender bekend met een foto van de cast.

Die cast bestaat nog steeds uit Gilles Van Hecke, Emma Moortgat, Malik Mohammed, Sofie Joan Wouters, Issam Dakka, Roman Van Houtven en Idalie Samad. In het nieuwe seizoen zal ook Ellis Meeusen haar intrede maken als Lies, de vriendin van Sami.

Het tweede seizoen van Dertigers is nu te zien op VRT MAX en later op VRT 1.

Meer
Lees meer...