Deze BV’s openen binnenkort een pop-uprestaurant voor VTM

Deze BV’s openen binnenkort een pop-uprestaurant voor VTM

Het was al maanden geleden aangekondigd: dit jaar geen nieuw seizoen van ‘Mijn Pop-uprestaurant’. Wel een kortere editie met BV’s die ‘2 Sterren Restaurant’ zal heten. We kennen nu de namen van de vier bekende duo’s, en jij kan al meteen een plekje in hun zaak reserveren.

Het idee lijkt heel erg op Mijn Pop-uprestaurant: een zaak uit de grond stampen in een zo kort mogelijke tijd, een concept bedenken waarin alles klopt, en natuurlijk een lekker menu. Wel verschillend is het feit dat de duo’s het per twee tegen elkaar opnemen om vervolgens naar een grote finale te gaan. Sergio Herman is opnieuw opgetrommeld om alles te controleren en te beoordelen. Dit zijn de duo’s en de steden waar je hen zal vinden:

1. Roel Vanderstukken & Kürt Rogiers

VTM
De twee acteurs kennen elkaar natuurlijk goed uit Familie, maar kunnen ze ook goed samenwerken? Wat vast staat is dat ze heel graag eten, en dus over de juiste mentaliteit beschikken. Ze willen een nieuwe toets geven aan gerechten die we allemaal kennen, meldt VTM Nieuws. Je zal hen terugvinden in Leuven.

2. Marie Verhulst & Andy Peelman

VTM
Druk voorjaar voor de dochter van Gert Verhulst, want na Boxing Stars mag ze zich ook even bewijzen tussen de potten en de pannen. Ze doet dat samen met een andere BV-bokser van VTM en beroemde flik uit De Buurtpolitie, Andy Peelman. Zij gaan vlees verbannen uit hun zaak en alles inzetten op lekkere visgerechten. Hun zaak opent de deuren in Gent.

3. Jacques Vermeire & Herman Verbruggen

VTM
Ook Jacques Vermeire zal je dit voorjaar in een restaurant zien staan. Hij krijgt het gezelschap van de voormalige stem van Komen Eten, Herman Verbruggen. Bij hen moet het vooral gezellig zijn, en dus pakken ze uit met Vlaamse klassiekers. Hiervoor mag je naar Mechelen gaan.

4. Bieke Ilegems & Erik Goossens

VTM
Ook één koppel in de wedstrijd, en al eveneens voormalige Boxing Stars. Bieke Ilegems en Erik Goossens kiezen voor de wereldkeuken en gaan hun band proberen gebruiken om de andere duo’s te verslaan. Lukt koken beter dan boksen? We kunnen zelf gaan proeven in Brugge.

Reserveren

Opgelet, veel kansen heb je niet! De wedstrijd is een soort speededitie van Mijn Pop-uprestaurant. Enkel de duo’s die de finale halen, zullen de deuren van hun zaak twee dagen voor het grote publiek openen. Je moet er dus snel bij zijn, en reserveren zal vanaf vandaag kunnen op de website van VTM. Het resultaat zien we nog dit voorjaar op het scherm.

Gesponsorde artikelen