Deze jonge talenten maken deel uit van nieuwe cast ‘#LikeMe’

In 2025 komen VRT en Fabric Magic met een nieuwe versie van de succesvolle serie #LikeMe. Net zoals in de eerste reeks gaat het opnieuw over een groep jongeren die elkaar leren kennen op school. Ook bestaande Nederlandstalige songs zullen opnieuw een hoofdrol spelen. Vandaag maakte VRT alvast de jonge cast bekend.

Begin dit jaar stond de cast van #LikeMe nog één keer samen op het podium voor ‘The Final Concert‘. Daarmee kwam er na vijf jaar een einde aan het heel succesvolle verhaal dat in 2019 begon. #LikeMe kreeg uiteindelijk vier seizoenen – goed voor 52 afleveringen – en een special.

De reeks zorgde er niet alleen voor dat heel wat vergeten Nederlandstalige nummers opnieuw het grote publiek bereikten. Denk daarbij aan Zie ze doenPorselein en Laat ons een bloem. In totaal stak het programma maar liefst 112 Nederlandstalige nummers in een eigentijds jasje. Daarnaast lanceerde het ook de carrière van onder andere Camille Dhont, Pommelien Thijs, Maksim Stojanac en Francisco Schuster#LikeMe is ondertussen niet alleen in België en Nederland te zien, maar ook in Denemarken, Duitsland en Frankrijk.

Nieuwe versie aan zee

Begin deze zomer raakte bekend dat er een nieuwe versie van de reeks zit aan te komen. De opnames daarvoor zijn al gestart aan zee. Over de inhoud van de serie is nog niet veel bekend. Wat we wel weten, is dat het opnieuw over een groep jongeren zal gaan en dat ook deze keer heel wat Nederlandstalige songs in een nieuw jasje gestoken zullen worden. Welke songs dat zullen zijn, valt nog af te wachten.

Vandaag maakten Fabric Magic en VRT met een geheimzinnige teaser wel al bekend welke zes jonge acteurs te zien zullen zijn. Zo zullen onder andere Amber Aerts (Mia), Zion Luts (Sem), Marthe Willems (Louise), Renzo Olievier (Jules), Pieter Vreys (Oscar) en Jerôme Plattenbos (Raoul) in de serie schitteren.

Meer
Lees meer...