‘#LikeMe The Final Concert’ eind deze maand te zien op Streamz

De jongerenreeks #LikeMe zit er al een tijdje op. Toch kwam er begin 2024 nog een allerlaatste concert in het Sportpaleis. Daar bracht de cast de bekendste songs uit al die jaren #LikeMe nog eens, ondersteund door een indrukwekkend decor en energieke dansers. Eind deze maand is dat concert te vinden op Streamz.

Groot nieuws voor alle fans van #LikeMe! Binnenkort kun je namelijk opnieuw genieten van de allerlaatste show van de populaire Ketnet-reeks. Naast het concert zullen er ook exclusieve interviews en behind the scenes-beelden te zien zijn. Ook de volledige seizoenen komen op de streamingdienst.

#LikeMe

Al sinds 2019 is #LikeMe zowat de bekendste jongerenreeks van zijn generatie. In de serie volgden we de avonturen van Caro (Pommelien Thijs) die terug naar Antwerpen verhuisde nadat haar mama terug ernstig ziek werd. Daar leert ze heel wat nieuwe mensen kennen, waaronder Vince (Maksim Stojanac), Camille (Camille Dhont) en Yemi (Francisco Schuster).

Toch was het meer dan alleen een serie, want elke aflevering werden er ook twee Nederlandstalige klassiekers op musicalwijze in het verhaal verwerkt. Het waren dan ook die songs die nadien een eigen leven gingen leiden. In het eerste jaar verkocht #LikeMe al verschillende keren de Lotto Arena uit en nadien verhuisde het concert zelfs naar het Sportpaleis.

The Final Concert

Het allerlaatste concert dateert ondertussen van januari. Tijdens dat grootschalige afscheidsconcert werd de volledige cast nog één keer herenigd en speelde die de pannen van het dak in een show waar de ene hit de andere opvolgde.

De voorbije jaren was het concert na enkele maanden te zien op Ketnet, maar daar komt nu dus verandering in. Vanaf 29 maart verschijnt #LikeMe The Final Concert namelijk op Streamz. Naast het concert zelf, krijgen de fans ook een exclusieve blik achter de schermen. De acteurs vertellen in dit aller-allerlaatste hoofdstuk dus nog eens over hoe zij de jaren hebben beleefd. #LikeMe The Final Concert is dus ook écht the final goodbye.

Meer
Lees meer...