‘Spring’ seizoen 2 tot 5 nu ook te zien op Streamz

Na het eerste seizoen afgelopen zomer, komt Streamz deze keer met nog vier nieuwe seizoenen van Spring. Het gaat om seizoen 2 tot en met 5, inclusief het afscheid van Maggy dat bij iedereen voor een eerste groot verdriet zorgde. Of ook het zesde en laatste seizoen in de toekomst nog te zien zal zijn, is niet bekend.

Sinds de zomer van 2023 worden tal van Studio 100-titels toegevoegd aan Streamz. Die extra overeenkomst was een gevolg van een samenwerking tussen de twee die er al sinds 2022 is. Daarbij werd in eerste instantie vooral aan kinderen gedacht, met vooral content van Kabouter Plop, K3, Bumba en Maya De Bij, maar daar kwam dus verandering in.

Zo kan je vanaf nu naar Het Huis Anubis en Amika kijken op Streamz, maar natuurlijk ook naar Spring. Daarbij ging het tot nu toe enkel over het eerste seizoen. Maar daar is nu verandering in gekomen.

Nieuwe seizoenen

In Spring volgen we een groep jongeren op dansschool Spring. Daar komt de groep samen om dansles te volgen bij Maggy, samen muziek te maken of om samen gezellig iets te drinken. Maar natuurlijk loopt niet altijd alles van een leien dakje. Zeker niet wanneer sommigen het toch niet zo goed met elkaar lijken te vinden.

Hoewel het eerste seizoen in 2002 van start ging en het allerlaatste in 2008 te zien was, zijn het toch vooral de middelste seizoenen die de meesten zich nog kunnen herinneren. Denk daarbij maar aan de romance tussen David en Katrijn, de jaloezie van Marie-France, de intrede van Roxanne én natuurlijk het afscheid van Maggy. Die momenten zijn vanaf nu dus volledig terug te bekijken.

Spring seizoen 1 tot en met seizoen 5 is nu te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...