‘Spring’ is vanaf volgende week te zien op Streamz

Enkele weken geleden maakten Streamz en Studio 100 bekend dat ze nauwer gingen samenwerken. Daarna kwamen er al enkele nieuwe series en films van Studio 100 op de streamingdienst, maar binnenkort komt er dus ook nog meer nostalgie bij. Vanaf 9 augustus is Spring namelijk te zien.

Vanaf juli 2023 worden tal van Studio 100-titels toegevoegd aan Streamz. Die nieuwe content is goed voor meer dan 600 uur aan kijkplezier. Die extra overeenkomst is het gevolg van een succesvolle structurele samenwerking die er al sinds vorig jaar is.

Daarbij lag de focus vooral op kinderen, maar nu wordt er dus ook aan de volwassenen gedacht. Zo werden onder andere de films van Het Huis Anubis al toegevoegd en is ook Amika al te zien. Daarnaast liet Streamz ook weten dat Spring beschikbaar zou zijn, al was toen nog niet bekend wanneer dat precies zou zijn. Dat weten we nu dus wel, want vanaf 9 augustus is alvast het eerste seizoen beschikbaar.

Spring

In Spring volgen we een groep jongeren op dansschool Spring. Daar komt de groep samen om dansles te volgen bij Maggie, samen muziek te maken of om samen gezellig iets te drinken. Maar natuurlijk loopt niet altijd alles van een leien dakje. Zeker niet wanneer sommigen het toch niet zo goed met elkaar lijken te vinden.

Uiteindelijk kende het programma zes seizoenen. In de loop van die seizoenen is het een komen en gaan van danseressen, muzikanten en eigenaars. Zo is Evert (Jelle Cleymans) ongetwijfeld degene die het langst te zien is, trekt Pieter (Steven Bossuyt) naar het buitenland, verdwijnt Evi (Sofie Van Moll) na enkele seizoenen, maken we kennis met David (Kobe Van Herwegen) en Tien (Jenna Vanlommel), enzovoort.

Eerste seizoen

Die avonturen zullen we in de nabije toekomst dus allemaal kunnen terugkijken op Streamz. Al gaat het om de eerste release op 9 augustus enkel om het eerste seizoen. Daarbij zien we nog heel wat onbekende gezichten die enkel te zien waren in het allereerste seizoen, zoals personages Jonas en Arne. Evert, Pieter, Chantal, Katrijn en nog enkele anderen zijn wel al van de partij. Wanneer de rest van de seizoenen zullen verschijnen, valt nog af te wachten.

Spring seizoen 1 verschijnt op 9 augustus op Streamz.

Meer
Lees meer...