Streamz voegt nostalgie toe met onder andere ‘Spring’, ‘Wizzy en Woppy’ en ‘Amika’

Streamz en Studio 100 gaan nauwer samenwerken. De twee hadden al een overeenkomst voor enkele programma’s, maar die wordt nu uitgebreid. Dat zal ervoor zorgen dat nog veel meer series, shows en films hun weg naar de streamingdienst zullen vinden. Daar zitten alvast ook al heel wat nostalgische titels bij.

Vanaf juli 2023 worden tal van Studio 100-titels toegevoegd aan Streamz. Die nieuwe content is goed voor meer dan 600 uur aan kijkplezier. Die extra overeenkomst is het gevolg van een succesvolle structurele samenwerking die er al sinds vorig jaar is. Zo werd de content van Studio 100 al meteen de populairste bij kinderen en deden vooral Bumba, Kabouter Plop en Mega Mindy het goed. Zowel van die producten als van andere producten zal er nu dus nog meer content komen. En ook aan volwassenen wordt dus gedacht.

Nostalgie

Naast alle nieuwe content voor kinderen, komen ook oudere programma’s van Studio 100 op de streamingdienst. Zo kan je vanaf nu ook op Streamz terecht voor Wizzy en Woppy, de reeks die van 1999 tot 2007 te zien was op Ketnet. Ook Amika en Het Huis Anubis hebben ondertussen al een plaatsje op de streamingdienst gekregen. Spring en andere series zullen waarschijnlijk later deze zomer nog volgen.

De vernieuwde samenwerking kan zowel bij Streamz als bij Studio 100 alvast op heel wat enthousiasme rekenen. “We zijn bijzonder blij dat we onze samenwerking met Streamz verder kunnen uitbreiden. Lokale verankering is voor Studio 100 heel belangrijk, want we blijven inzetten op het vertellen van verhalen van bij ons. Met Streamz hebben we dan ook de ideale partner om onze magie naar het publiek te brengen”, klinkt het bij Studio 100-CEO Anja Van Mensel.

Meer
Lees meer...