Er komt een podcast over ‘Het Huis Anubis’

Nostalgie is nooit ver weg. Nadat de cast van Het Huis Anubis afgelopen december een reünie hield voor een uitverkocht Sportpaleis, krijgen we binnenkort een podcast over de reeks. Dat maakt actrice Iris Hesseling, die Amber speelde, bekend. Ook fans kunnen daarbij hun steentje bijdragen.

Naast Spring, W817 en Amika is ook Het Huis Anubis een van de meest populaire jeugdreeksen van de voorbije 25 jaar. Dat werd ook duidelijk tijdens de Studio 100 Singalong-concerten in het Sportpaleis afgelopen december. Om verder te gaan op dat succes, komt er binnenkort ook een podcast. Die krijgt de naam Een Mysterie Duizend Vragen.

Het Huis Anubis

De serie Het Huis Anubis was van 2006 tot 2009 te zien op Nickelodeon. Het vertelde het verhaal van een internaat waar ook heel wat mysteries verborgen zaten. Wanneer nieuweling Nienke (Loek Beernink) die Egyptische mysteries begint te onderzoeken, krijgt ze al snel te maken met heel wat vijanden en intriges.

In die jaren kregen de fans vier seizoenen voorgeschoteld én waren er ook nog eens twee langspeelfilms. Na het einde van de reeks verdwenen de meeste acteurs uit de reeks op de achtergrond en zochten ze andere horizonten op. Een van de weinigen die nadien nog lang in de media te zien was, was actrice Iris Hesseling. Zij komt nu met een podcast over de reeks.

Podcast

Het is niet de eerste keer dat een acteur of actrice uit een reeks die vroeger heel bekend was met een podcast begint. Toch is het voor veel fans heel fijn dat er binnenkort dus ook een over de reeks Het Huis Anubis komt. Dat heeft actrice Iris Hesseling vandaag aangekondigd op haar Instagram.

De actrice speelde de rol van Amber en was zonder twijfel een van de grote favorieten. Binnenkort krijgen de fans dus verhalen van achter de schermen te horen en worden ook vragen van luisteraars beantwoord. Tijdens de podcast krijgt de actrice alvast hulp van bedenker Anjali Taneja en grote fan Rosalie Jansen. Of we ook andere acteurs kunnen verwachten, valt af te wachten.

Bekijk de aankondiging van de podcast hier:

Meer
Lees meer...