‘Spring’ vanaf nu te zien op Streamz

Het is zover. Vanaf vandaag is het eerste seizoen van Spring te zien op Streamz. Dat de populaire jongerenreeks op de streamingdienst ging verschijnen, is ondertussen al even bekend. Maar vanaf vandaag kan je dus ook echt beginnen bingewatchen. Wanneer de volgende seizoenen zullen verschijnen, is nog niet bekend.

Vanaf juli 2023 worden tal van Studio 100-titels toegevoegd aan Streamz. Die nieuwe content is goed voor meer dan 600 uur aan kijkplezier. Die extra overeenkomst is het gevolg van een succesvolle structurele samenwerking die er al sinds vorig jaar is.

Daarbij lag de focus vooral op kinderen, maar nu wordt er dus ook aan de volwassenen gedacht. Zo werden onder andere de films van Het Huis Anubis al toegevoegd en is ook Amika al te zien. Daarnaast liet Streamz ook weten dat Spring beschikbaar zou zijn, al was toen nog niet bekend wanneer dat precies zou zijn. Een tijdje later liet de streamingdienst weten dat het eerste seizoen vanaf 9 augustus te zien zou zijn.

Spring

In Spring volgen we een groep jongeren op dansschool Spring. Daar komt de groep samen om dansles te volgen bij Maggie, samen muziek te maken of om samen gezellig iets te drinken. Maar natuurlijk loopt niet altijd alles van een leien dakje. Zeker niet wanneer sommigen het toch niet zo goed met elkaar lijken te vinden.

Hoewel Spring vooral bekend is geworden door de seizoenen met onder andere Chantal, Katrijn en Pieter, is het tot nu toe enkel het eerste seizoen dat te zien is. Daarin zien we enkele personages die later niet meer zijn teruggekeerd zoals Jonas, Arne en Thomas. Zij maakten in het eerste seizoen deel uit van de muziekgroep Spring, samen met Evert.

Spring seizoen 1 is vanaf nu te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...