‘#LikeMe’ keert terug met nieuwe cast

Opvallend nieuws vandaag, want VRT heeft zojuist aangekondigd dat de populaire reeks #LikeMe in 2025 terugkeert. Het gaat daarbij om een volledig nieuw verhaal met een nieuwe cast.

Begin dit jaar stond de cast van #LikeMe nog één keer samen op het podium voor ‘The Final Concert‘. Daarmee kwam er na vijf jaar een einde aan het heel succesvolle verhaal dat in 2019 begon. #LikeMe kreeg uiteindelijk vier seizoenen – goed voor 52 afleveringen – en een special.

De reeks zorgde er niet alleen voor dat heel wat vergeten Nederlandstalige nummers opnieuw het grote publiek bereikten. Denk daarbij aan Zie ze doen, Porselein en Laat ons een bloem. In totaal stak het programma maar liefst 112 Nederlandstalige nummers in een eigentijds jasje. Daarnaast lanceerde het ook de carrière van onder andere Camille Dhont, Pommelien Thijs, Maksim Stojanac en Francisco Schuster. #LikeMe is ondertussen niet alleen in België en Nederland te zien, maar ook in Denemarken, Duitsland en Frankrijk.

Nieuwe cast en nieuwe muziek

Nu is er dus aangekondigd dat #LikeMe in 2025 terugkeert. De opnames daarvan gaan deze zomer van start. Deze nieuwe versie van de muzikale reeks zal een volledig nieuwe cast hebben. Wie dat zijn, is nog niet bekendgemaakt, al zouden Ketnet en productiehuis Fabric Magic binnenkort met meer nieuws komen. Wel weten we al dat het zal gaan om een volledig nieuw verhaal, met nieuwe avonturen.

Een nieuwe reeks van #LikeMe betekent uiteraard ook nieuwe muziek. De nieuwe cast zal maar liefst 26 Nederlandstalige klassiekers in een nieuw jasje steken. Wat die nummers zijn, is voorlopig nog niet bekend.

Meer
Lees meer...