Deze week in ‘B&B Zoekt Lief’: Werk voor An Lemmens en een romantisch moment op Tenerife

B&B Zoekt Lief gaat de derde week in. Daarin trekken we opnieuw de wereld rond om Vlaamse B&B-uitbaters aan een partner te helpen. Dat dat bij de ene al wat vlotter gaat dan bij de andere, merkt ook An Lemmens al snel op.

In de derde week van B&B Zoekt Lief maakt An Lemmens kennis met Bart. Die baat al anderhalf jaar een B&B uit op Tenerife, maar vindt dat het tijd is om de liefde te vinden. Dat lijkt bij de eerste date al meteen heel goed te lukken. Er is duidelijk een klik tussen Bart en Nathalie, of ‘Natje’.

Zij haalt dan ook alles uit de kast om indruk te maken op Bart met een romantisch gebaar. Juist op dat moment duikt er echter al een volgende date op. “Ik heb mijn momentje genomen met Bart, maar we werden onderbroken”, vertelt een teleurgestelde Nathalie daarover.

Romantische dates

Ook in Tenerife hangt er vuurwerk in de lucht. Daar neemt Erika Pascal mee op romantische date. Als die zijn bril afzet, is Erika meteen onder de indruk. “Je hebt echt hele mooie ogen. Ik denk dat veel vrouwen daar al voor gevallen zijn”, zegt ze bewonderend.

Ook Anthony gaat op date. Hij lijkt vooral een boontje te hebben voor Stephanie en neemt haar dan ook mee op zijn dakterras in Tenerife.

Jelmont werd vorige week onder handen genomen door zijn dates, die voor hem gaan shoppen zijn. Die make-over maakt duidelijk indruk op Ingrid en Vicky.

Tot slot gaan we ook nog naar Curaçao. Daar heeft Patricia namelijk een probleem waarover ze met An Lemmens spreekt. “Op papier heb je zeker goed geluisterd. Maar de ene is te stil en de andere kletst mijn oren eraf”, klinkt het. An Lemmens moet dus op zoek naar een nieuwe date.

B&B Zoekt Lief is van maandag tot en met donderdag rond 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...