‘B&B Zoekt Lief’: Dit mag je verwachten in de tweede week

Het derde seizoen van B&B Zoekt Lief is toe aan de tweede week. Daarin maken we kennis met enkele nieuwe deelnemers, terwijl anderen al hun tweede date op bezoek krijgen.

In navolging van het succes van Boer zkt Vrouw lanceerde VTM twee jaar geleden het eerste seizoen van B&B zoekt Lief. In het programma gaan verschillende B&B-uitbaters over de hele wereld op zoek naar een nieuwe partner. Dat leverde in de eerste twee seizoenen telkens één nieuw koppel op, waardoor er dus een derde seizoen komt. Dat ging vorige week van start, met een eerste kennismaking met enkele van de deelnemers van dit seizoen.

Patricia & Mark en Anthony & Stephanie

Enkele deelnemers krijgen deze week al hun tweede date op bezoek. Zo ontvangt Patricia in Curaçao – in navolging van Kurt – deze keer Mark. Die is duidelijk heel gretig om haar te leren kennen. Tijdens een ritje in een buggy vuurt hij de ene vraag na de andere af. Omdat Patricia zich moeilijk op het rijden kan concentreren, wisselen ze van positie. Chauffeur Mark blijkt meteen een stuk stiller.

In Tenerife is het dan weer Florry die een versnelling hoger moet schakelen. Zij had vorige week Anthony nog alleen voor haar, maar heeft nu concurrentie gekregen van Stephanie.

Erika & Pascal en Jelmont

Pascal is dan weer de tweede man die arriveert in Toscane bij Erika. Nadat hij meteen zijn charmes bovenhaalt, beseft Franky direct dat er duidelijke concurrentie is. “Pascal is zeker een geduchte concurrent. We zullen op onze hoede moeten zijn, maar ik ga gewoon mezelf blijven en we zien wel. Niet meer, niet minder”, klinkt het.

Jelmont besluit in Portugal handig gebruik te maken van de twee vrouwen die op bezoek zijn. “Ik heb een idee. Kleren maken de man, maar ik ben niet de beste om dat voor mezelf uit te zoeken. Het budget is 200 euro. Aan jullie de opdracht om er in anderhalf uur tijd voor te zorgen dat ik in een blitse, fantastische, nieuwe outfit naar buiten kom en zo vanavond met jullie ga dineren”, daagt hij ze uit. Zullen zijn dates hem verrassen, of kopen ze vooral iets voor zichzelf?

B&B Zoekt Lief is van maandag tot en met donderdag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...