Kurt uit huidige seizoen ‘B&B Zoekt Lief’ onverwacht overleden

Droevig nieuws van VTM. De zender heeft namelijk laten weten dat Kurt, een deelnemer uit B&B Zoekt Lief, is overleden. Hij stierf aan een acuut hartfalen.

Deze week ging het derde seizoen van B&B Zoekt Lief van start op VTM.  In het programma gaan verschillende B&B-uitbaters over de hele wereld op zoek naar een nieuwe partner. 

Kurt

Een van die B&B-uitbaters is Patricia, die een B&B uitbaat in Curaçao. Zij krijgt in de aflevering van dinsdagavond met Kurt haar eerste date op bezoek. Die opnames dateren ondertussen al van enige tijd terug. Ondertussen is er namelijk droevig nieuws over Kurt.

“Met droefheid brengen we je op de hoogte van het onverwachte overlijden van Kurt, één van onze geliefde deelnemers uit B&B Zoekt Lief. Namens VTM betuigen we ons oprechte medeleven en steun aan zijn familie en vrienden”, meldt de zender aan HLN. In samenspraak met de familie zullen de afleveringen met Kurt toch worden uitgezonden.

Patricia

“Het is natuurlijk verschrikkelijk om te horen dat iemand zo jong plotseling overleden is. Kurt was altijd heel lief en respectvol. Daarnaast was hij ook heel zorgzaam, het was iemand die ik graag rond mij had”, zegt Patricia in een reactie op het overlijden van Kurt.

“Het was ook altijd lachen met Kurt, hij daagde af en toe de andere deelnemers al eens uit en plaagde hen dan. Kurt zorgde voor de sfeer. Hij was vroeger een verpleger en dat merkte je ook echt in zijn omgang. Hij hield altijd rekening met een ander. Ik wil dan ook mijn oprechte deelneming betuigen aan zijn twee prachtige dochters. Hij vertelde me dat het de reis van z’n leven was en daar was hij dan ook heel dankbaar voor”, besluit Patricia.

B&B Zoekt Lief is van maandag tot en met donderdag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...