Deze week in ‘Boer zkt Vrouw’: Ontbijt bij Michiel en een moeilijke keuze voor Niels

In Boer zkt Vrouw gaat de zoektocht naar de liefde zondag uiteraard verder. Daarbij gaan we onder andere een kijkje nemen bij Michiel en Niels, waarbij vooral die laatste voor een belangrijke keuze staat. Een van de vrouwen moet namelijk de boerderij verlaten.

Met maar liefst zeven boeren is het een heel druk seizoen in Boer zkt Vrouw. Na de introductie van Michiel hebben we ondertussen al kennisgemaakt met zes van hen. Zij zitten momenteel in verschillende fases in hun zoektocht naar de liefde. 

Niels

Voor Niels (32) is er op de boerderij een belangrijk moment aangebroken. Enkele afleveringen geleden konden we zien hoe hij drie vrouwen koos die mochten blijven voor de Boerderijweek: Lisa (27, Sint-Michiels), Astrid (26, Sinaai) en Sylvie (36, Olen). Ondertussen zijn we enige tijd verder, hebben de vrouwen meer kennis kunnen maken met de Kempense veeboer, maar toch kunnen ze hem nog steeds moeilijk inschatten.

“Tot de dag van vandaag kan ik Niels niet lezen, ik heb geen idee bij wie hij zich het best voelt. Ik heb echt geen flauw benul wat hij gaat beslissen”, zegt Astrid daarover aan Dina Tersago. Zij trekt dan ook vol spanning naar het beslissingsmoment.

Michiel

Voor Michiel (27) daarentegen is het avontuur nog maar juist begonnen. Hij koos vorige aflevering met Rune (23), Anouchka (23) en Kato (22) drie vrouwen die mochten blijven op de boerderij van zijn ouders. Zij worden na hun eerste nacht meteen door Michiel verrast met een lekker ontbijt.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...