‘Boer zkt Vrouw’: Michiel kiest drie vrouwen die mogen blijven voor de Boerderijweek

In Boer zkt Vrouw was het zondag tijd aan Michiel om kennis te maken met alle vrouwen die op zijn oproep hadden gereageerd. De 27-jarige melkveeboer uit Geraardsbergen koos daarbij voor Rune, Kato en Anouchka. Zij krijgen nu de kans om Michiel beter te leren kennen.

Met maar liefst zeven boeren die gevolgd worden, is het een heel druk seizoen in Boer zkt Vrouw. De voorbije weken maakten we al kennis met eerst Robbe en Niels, daarna Sanne en Martijn en uiteindelijk ook Thomas.

Zondag was het tijd aan Michiel om als voorlaatste boer zijn intrede te doen. Hij kreeg op de boerderij van zijn ouders een groep vrouwen op bezoek die hij beter kon leren kennen bij een cocktailworkshop. Na die leuke dag moesten er echter zware knopen doorgehakt worden.

Rune, Anouchka en Kato

Michiel koos uiteindelijk voor drie vrouwen om de komende dagen beter te leren kennen. In de eerste plaats koos hij voor de 23-jarige Rune uit het Oost-Vlaamse Lede, iemand die volgens Michiel “weet wat ze wil”. Rune had die keuze duidelijk niet verwacht en viel compleet uit de lucht.

Als tweede koos hij voor de 23-jarige Anouchka uit Leuven, die daarbij spontaan in huilen uitbarstte. Michiel beklemtoonde dat hij hoopte dat Anouchka de komende dagen zou openbloeien. De laatste vrouw die mocht blijven voor de Boerderijweek was de 22-jarige Kato, die net als Michiel in Geraardsbergen woont.

Bekijk hier de keuze van Michiel in Boer zkt Vrouw:

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...