Deze wellness is de droom voor alle liefhebbers van gin-tonic

Deze wellness is de droom voor alle liefhebbers van gin-tonic

Fans van gin-tonic denken voor hun volgende citytrip best eens aan Glasgow in Schotland. Daar is vorige maand namelijk The Gin Spa opengegaan, een wellness die volledig in het teken staat van gin … en dat is alles wat wij ons kunnen wensen.

Beeld je in dat iemand je nagels verzorgt terwijl je een gin-tonic zit te drinken, gevolgd door een massage met bijpassende kruiden. Daarvoor kan je nu terecht in The Gin Spa in het Schotse Glasgow, de eerste wellness ter wereld die volledig in het teken staat van gin-tonic.

“Wij willen dat je een sfeer van gin-tonic hebt vanaf de eerste seconde dat je binnenkomt bij ons”, legt de eigenaar uit aan The Huffington Post. Alle producten die in de wellness gebruikt worden zijn dan ook op basis van kruiden, de zogenaamde botanicals, die je ook in gin kan terugvinden.

Bijpassende gin

Bij iedere behandeling krijg je een gin-tonic op basis van dezelfde botanicals als degene die gebruikt zijn in de verzorgingsproducten. Hun selectie gins is dan ook heel uitgebreid.

The Gin Spa heeft verschillende formules, afhankelijk van de mood waarin je wil raken: gelukkig, actief, rustig, puur, energiek of detox.

The Gin Spa ligt in het hartje van Glasgow in Schotland

Je kan er volledig tot rust komen …

… met een geur naar keuze …

… en natuurlijk een bijpassende gin-tonic

Wanneer vertrek je?

Gesponsorde artikelen