Disney+ geeft eerste blik op sequel ‘Hocus Pocus 2’

De Sanderson zusjes zijn terug! Disney heeft een zojuist het eerste beeld gedropt van Hocus Pocus 2, het langverwachte vervolg op de horror komedie uit 1993. Het is een Halloween cultklassieker met in de hoofdrollen Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy, die allemaal zullen terugkeren voor de sequel. Deze mogen we in de herfst van 2022 verwachten, exclusief op Disney+.

Goed nieuws! De Sanderson zusjes uit Hocus Pocus zijn officieel weer bij elkaar en zijn klaar om wat magie te maken. Disney+ onthulde namelijk de eerste foto van Hocus Pocus 2, waarop actrices Sarah Jessica Parker (Sex and the City), Bette Midler en Kathy Najimy in volledig heksenkostuum te zien zijn. Deze teaserfoto maakte deel uit van de Disney+ Dag. Die bevatte sneak peeks van een tal van langverwachte titels, waaronder de sequel van Enchanted met Amy Adams (Man of Steel, Arrival, American Hustle) in de hoofdrol en de live action-remake van Pinocchio met Tom Hanks (Forrest Gump), Cynthia Erivo (Bad Times at the El Royale) en Luke Evans (Beauty and the Beast).

De sequel

Het vervolg van Hocus Pocus is al een tijdje in de maak en de productie met de originele drie sterren werd eerder dit jaar officieel bevestigd. De opnames van de film zijn momenteel aan de gang in Rhode Island. Hocus Pocus 2, geregisseerd door Anne Fletcher (27 Dresses, Step Up, The Proposal), zal zich bijna 30 jaar na de originele film afspelen. Het verhaal draait rond drie tienermeisjes die de Sanderson zussen (Parker, Midler en Najimy) per ongeluk terugbrengen naar het hedendaagse Salem. Ze moeten vervolgens uitzoeken hoe ze de kinderhongerige heksen kunnen stoppen voordat ze een ravage in de wereld aanrichten, schrijft Teen Vogue.

In de film zullen ook Whitney Peak van de Gossip Girl-reboot, Lilia Buckingham (Crown Lake), Belissa Escobedo (The Baker and the Beauty), Tony Hale (Arrested Development), Sam Richardson (Mike and Dave Need Wedding Dates), Hannah Waddingham (Ted Lasso), Doug Jones (What We Do in the Shadows) en Froy Gutierrez (Cruel Summer) te zien zijn.

De Sanderson zusjes

De actrices teasden de reprise van hun rollen als de Sanderson zusjes ook op sociale media. “Sistaaaaahs! ‘Tis tijd!”, schreef Midler op Instagram, eraan toevoegend dat de film momenteel in productie is. Najimy en Parker deelden de foto in hun Instagram Stories, en schreven: “We’re baaaaack“.

In een verklaring eerder deze maand, deelde regisseuse Fletcher dat ze “heel erg enthousiast” is om betrokken te zijn bij het maken van het vervolg van zo’n geliefde film, eraan toevoegend: “Fans over de hele wereld hebben deze personages omarmd en hebben van deze film een Halloweentraditie gemaakt, waarvan de populariteit maar blijft groeien. Ik ben zo gelukkig dat ik mocht terugkeren naar Disney met deze drie buitengewoon getalenteerde dames in de iconische rollen die zij creëerden, evenals onze fantastische nieuwe toevoegingen aan de cast.”

In de Hocus Pocus 2-foto zien we Winifred (Midler), Sarah (Parker) en Mary (Najimy) samen poseren, terwijl ze hun originele kostuums dragen uit de iconische film uit 1993. “They’re already running amok, amok, amok!” schreef het officiële Disney+ Twitteraccount bij de foto.

Hocus Pocus 2 verschijnt in de herfst van 2022 op Disney+. Heb je nog geen abonnement op Disney+? Klik dan hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...