Disney+ lost eerste teaser voor Zuid-Koreaanse reeks ‘The Judge From Hell’

Disney+ pakt volgende maand uit met een nieuwe Zuid-Koreaanse reeks. Het gaat om de reeks The Judge From Hell, waarin we een rechter zullen volgen die eigenlijk een demoon is en mensen naar de hel kan sturen. De reeks heeft nu een eerste teaser gekregen.

Op de streamingdienst Disney+ zijn er ondertussen al heel wat Zuid-Koreaanse titels te vinden. Denk zo maar aan onder andere Moving, Vigilante, The Worst of Evil en Blood Free. En nu heeft de streamingdienst nog een nieuwe reeks aangekondigd: The Judge From Hell.

The Judge From Hell

De titel van de reeks zegt eigenlijk al wat we mogen verwachten. We volgen Kang Bit-na (Park Shin-hye). Zij is een rechter die er heel normaal uitziet, maar niets is minder waar. Bit-na is namelijk een demoon. Ze heeft het haar missie gemaakt om kwaadaardigde mensen te vermoorden. Daarbij heeft ze het vooral gemunt op moordenaars die geen berouw tonen voor hun daden. Nadat ze deze mensen vermoordt, gaan ze rechtstreeks naar de hel.

Op een dag ontmoet ze Han Da-on (Kim Jae-young). Hij is een detective die heel vriendelijk en sympathiek overkomt. Hij is goed in zijn werk en is heel aandachtig waardoor niets aan zijn oog ontsnapt. Maar hij draagt pijn met zich mee, die hij voor de wereld probeert te verstoppen. Wanneer rechter Kang Bit-na en detective Han Da-on elkaar ontmoeten, veranderen hun levens drastisch.

De hoofdrollen zijn dus weggelegd voor Park Shin-hye (Doctor Slump, Memories of the Alhambra) en Kim Jae-young (Love in Contract, Reflection of You). Daarnaast zullen ook Kim In-kwon (Parasyte: The Grey), Kim A-young (Miss Night and Day), Lee Gyu-han (Battle for Happiness), Kim Hye-hwa (No Gain No Love), Han Sang-jin (The Impossible Heir), Lee Mi-do (18 Again), Kim Jae-hwa (Kill Boksoon), Choi Dong-goo (Flex x Cop), Kim Kwang-kyu (Business Proposal), Kim Hong-fa (The Whirlwind), Kim Young-ok (Squid Game) en Lee Gyu-hoe (D.P.) te zien zijn in de reeks.

Bekijk hier de teaser:

The Judge From Hell is vanaf zaterdag 21 september te vinden op Disney+.

Voor meer streamingnieuws kan je je gratis inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...