Nieuwe K-drama ‘Blood Free’ staat nu op Disney+

Vanaf nu kan je op Disney+ kijken naar het nieuwe K-drama Blood Free. De reeks neemt ons mee naar een toekomst waarin mensen geen natuurlijk dierlijk vlees meer consumeren. Het “vlees” dat de mensen eten wordt namelijk kunstmatig gekweekt. Blood Free volgt de vrouwelijke CEO van het bedrijf dat dit “vlees” maakt.

Disney+ had vorig jaar een grote hit te pakken met de Zuid-Koreaanse reeks Moving. Nu komt de streamingdienst met een nieuwe opvallende titel. Blood Free neemt ons namelijk mee naar een toekomst waarin we allemaal kunstmatig vlees eten, maar niet iedereen is blij met de makers van dit “vlees”.

Blood Free

In Blood Free volgen we het bedrijf BF Group dat een monopolie heeft op de markt van kunstmatig gekweekt vlees. Maar zowel van binnen het bedrijf als daarbuiten beginnen mensen te twijfelen over de beslissingen van CEO Yun Ja-yu (Han Hyo-joo) en mede-oprichter On San (Lee Mu-saeng). Daardoor krijgen ze uit verschillende hoeken doodsbedreigingen.

Wanneer blijkt dat die doodsbedreigingen serieus zijn, krijgt Yun Ja-yu haar eigen bodyguard. Het gaat om Woo Chae-woon (Ju Ji-hoon), die lang in het leger diende en het nu zijn plicht maakt om te proberen om CEO Yun te beschermen.

Cast

De twee hoofdrollen worden vertolkt door Ju Ji-hoon (Kingdom) en Han Hyo-joo (Happiness). Daarnaast zijn er nog meer bekende acteurs te zien in de serie. Zo krijgen we ook Lee Moo-saeng (The Silent Sea), Kim Sang-ho (The Happy Life), Lee Hee-jun (Vincenzo), Park Ji-yeon (Bloody Heart) en Jeon Seok-ho (Special Delivery)te zien in Blood Free.

De reeks is geregisseerd door Park Chul-hwan, die eerder al verantwoordelijk was voor de serie Grid. Op dit moment staat de eerste aflevering online. Elke woensdag zal er een aflevering verschijnen op Disney+.

Bekijk hier de officiële trailer voor Blood Free:

Meer
Lees meer...