De nieuwe K-Drama ‘Blood Free’ vanaf 10 april te zien op Disney+

Een nieuwe K-Drama is vanaf 10 april te zien op Disney+. Het gaat over een wereld waar mensen geen natuurlijk dierlijk vlees meer consumeren. Het bedrijf dat de markt voor kunstmatig gekweekt vlees beheerst, domineert de wereld. Het verhaal volgt de CEO van het bedrijf en haar lijfwacht.

De Zuid-Koreaanse thriller-drama Blood Free is te zien op Disney+ vanaf 10 april. De 10-delige serie speelt zich af in een wereld waar mensen geen natuurlijk dierlijk vlees meer eten. Daardoor is er een biotechnologiebedrijf, BF Group, ontstaan dat de markt van kunstmatig vlees beheerst. Uiteindelijk wordt het bedrijf publiekelijk en intern geconfronteerd met twijfels en kritisch onderzoek, wat voor onrust zorgt.

Een voormalig marineman en soldaat wordt achtervolgd door mislukkingen uit het verleden. Hij is op zoek naar het meesterbrein van een terroristische aanslag. Na het volgen van verschillende aanwijzingen benadert hij Yoon, de CEO van BF Group, die ook een overlevende is van de aanslag. Hij wil haar bescherming bieden en wordt daarom haar lijfwacht. Er ontstaat chaos en de twee worden betrokken bij mysterieuze overlijdens.

Cast

De twee hoofdrollen worden vervuld door Ju Ji-hoon (Kingdom), als de nieuwe lijfwacht Woo Chae-woon, en Han Hyo-joo (Happiness), als de CEO van BF Group Yoon Ja-yu. Daarnaast spelen nog meer bekende acteurs mee in de serie. Zo speelt Lee Moo-saeng (The Silent Sea) de rol van On San, Yoons vriend van 20 jaar en een fysioloog die de celkweektechnologie heeft ontwikkeld, als medeoprichter van de BF Group. Kim Sang-ho (The Happy Life) speelt de bio-ingenieur Kim Shin-gu, met wie On San de technologie ontwikkelde.

Daarnaast speelt Lee Hee-jun (Vincenzo), de premier Seon Woo-jae, die de controle over de BF Group wil overnemen. Park Ji-yeon (Bloody Heart), die de rol van advocaat en hoofd planning bij BF Group vertolkt, en Jeon Seok-ho (Special Delivery), die een IT-expert bij het bedrijf speelt.

Meer
Lees meer...