Disney lanceert trailer ‘Once Upon a Studio’ waarin verschillende bekende personages samenkomen

Er komt een wel heel speciaal project van Disney aan. In de kortfilm Once Upon a Studio komen namelijk verschillende bekende personages samen om de 100ste verjaardag van de studio te vieren. Gisteren deelde Disney alvast een trailer en daarin zien we onder andere Mickey Mouse, Peter Pan en Moana.

De kortfilm Once Upon a Studio ging al eerder dit jaar in première op het filmfestival van Annecy, maar binnenkort komt hij ook onze kant uit. Wanneer die precies hier beschikbaar zal zijn, is nog niet bekend. Maar wat we wel weten is dat hij op 15 oktober zal getoond worden op de Amerikaanse zender ABC. Waarschijnlijk zal hij daarna wereldwijd beschikbaar worden op internet of via Disney+.

Once Upon a Studio

In de nieuwe kortfilm zien we hoe verschillende figuren samenkomen in de studio van Disney nadat de werknemers naar huis zijn vertrokken. Wanneer iedereen daar is aangekomen, willen ze namelijk een gigantisch grote groepsfoto nemen om de verjaardag van de studio te vieren. Maar aangezien we in de kortfilm meer dan 543 figuren van 95 verschillende films kunnen verwachten, loopt dat iets minder vlot dan verwacht.

Zowel helden, antihelden, prinsen, prinsessen als dieren zullen te zien zijn. Daarbij gaat het om een combinatie van handgetekende figuren zoals Bambi en Mickey Mouse en 3D-figuren zoals Elsa en Anna uit Frozen. Die laatste twee horen we in de trailer ook meteen zeggen: “Denk je dat alle slechteriken hier gaan zijn?”. Daarmee verwijzen ze natuurlijk naar Hans uit de eerste film van de franchise. Als dat maar goed afloopt.

Bekijk de trailer van Once Upon a Studio hier:

Meer
Lees meer...