Left Right
scrollTop top

Disneyland introduceert Avengers-sandwich die 100 dollar kost


Disney California Adventure Shutterstock
© Bron: Shutterstock/Isopix

Disneyland Resort in Californië zal op zijn binnenkort te openen Avengers Campus een gigantische sandwich verkoper die maar liefst 100 dollar (82 euro) kost. Het broodje is volgens Disney wel geschikt voor zes tot acht personen.

Op 4 juni opent in Disney California Adventure Park eindelijk de langverwachte Avengers Campus. Dat wordt een volledig nieuw deel van het park dat helemaal is gewijd aan je favoriete Marvel-superhelden. Vorige maand deelde Disney al de eerste beelden van die campus en die zagen er alvast veelbelovend uit.

Ieder deel van de Avengers Campus staat in het teken van een andere film en dus van andere superhelden uit het Marvel-universum. Zo staat het restaurant in het teken van Ant-Man and the Wasp en kreeg het de naam Pym Test Kitchen. Bij alle gerechten op hun menu wordt dan ook gespeeld met grootte en verhoudingen. Zo kan je een gigantische gehaktbal eten uit een pollepel met een minivorkje of een caesarsalade met één zeer grote crouton.

Quantum-sized Pym-ini Sandwich

De nieuwste toevoeging op hun menu is de ‘Quantum-sized Pym-ini Sandwich’. Dat is een enorme sandwich met daarop onder andere salami, rozemarijnham, provolonekaas en zongedroogde tomatenspread op een geroosterde focaccia, geserveerd met marinaradipsaus en rucolasalade.

Voor het volledige broodje betaal je 100 dollar, maar volgens Disney kan je er dan ook wel met zes à acht personen van eten. Als je liever niet deelt (en geen reuzehonger hebt), kan je ook gewoon een portie voor één persoon kopen voor 14,5 dollar (12 euro).


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…