Disneyland stelt indrukwekkende Avengers Campus voor die opengaat op 4 juni

De langverwachte Avengers Campus opent binnenkort in Disneyland Resort in Californië. Daar vind je verschillende locaties die allemaal gewijd zijn aan een andere Avenger en twee gloednieuwe attracties.

De plannen voor een volledige Avengers Campus gewijd aan je favoriete Marvel-superhelden bestaan al langer, maar zijn een aantal keer – mede door de coronacrisis – op de lange baan geschoven. Op 4 juni is het eindelijk toch zover. Dan opent in Disney California Adventure de eerste campus. Later komen gelijkaardige campussen ook naar Disneyland Parijs en Hong Kong Disneyland.

WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure

Aan de hoofdingang van Avenger Campus kom je terecht in het gebouw van de Worldwide Engineering Brigade, kortweg WEB. Daarin heeft Peter Parker je nodig om losgeslagen Spider-Bots te vernietigen. Met een 3D-bril kan je ook een ritje maken en voelen hoe het is om zoals Spider-Man door de lucht te slingeren.

Pym’s Test Kitchen

Eten op de campus kan je doen in Pym’s Test Kitchen, een experimenteel restaurant dat allerhande gerechten serveert in het thema van Ant-Man and The Wasp. Daarbij gaat het onder andere over een plantaardige gehaktbal met een piepklein vorkje in een grote lepel.

Tot slot is er ook het hoofdkwartier van de Avengers. In de Avengers Headquarters riskeer je je favoriete superhelden tegen te komen terwijl ze bezig zijn met de wereld te redden.

Meer
Lees meer...