Dit zijn de eerste beelden van de nieuwe Eén-reeks ‘Secrets’

Dit zijn de eerste beelden van de nieuwe Eén-reeks ‘Secrets’

Vanaf 16 april kunnen we naar de eerste aflevering van ‘Secrets’ kijken, een nieuwe Eén-reeks over een groep jongeren die niet meer hetzelfde zijn na hun skireis. De eerste beelden kunnen we zien in de videoclip van ‘Let you go’, de titelsong van de serie. De videoclip werd geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah.    

De nieuwe Eén-reeks Secrets gaat over een groep jongeren van het Stedelijk Middelbaar Instituut Mechelen. Na een dramatische gebeurtenis op skireis wordt het leven van de laatstejaars helemaal op z’n kop gezet. Wanneer ze terug op school zijn, worden er op een sociale mediapagina geruchten verspreid dat het ongeval misschien toch geen ongeval was. Het zijn die geruchten die het dagelijkse leven van de jongeren moeilijk maken.

Titelsong en videoclip

De eerste beelden van de nieuwe serie zijn te zien in de videoclip van Let you go, de titelsong van Secrets. De videoclip werd gemaakt door niemand minder Adil El Arbi en Bilall Fallah. Let you go is gemaakt door zangeres OT en dj BVD KULT. OT werd door radiozender MNM verkozen tot Rising Star 2017 en ze figureerde zelf in de videoclip van het lied.

Jong talent in de cast

In Secrets zullen we veel jonge acteurs aan het werk zien. Trouwe Thuis-kijkers zullen ongetwijfeld Elise Roels herkennen in de rol van Emma. Zij gaat samen met Annabet Ampofo (Nicky) en hun klasgenoten op skireis die niet afloopt zoals het zou moeten. Andere rollen zijn voor Eve van Avermaet (Lauren), Jaap van Veen (Maarten), Désirée Viola (Adina), Thijs Antonneau (Cedric), Jonas Vermeulen (Vincent), Lindsy Dias (Kato), Elias Vandenbroucke (Davy), Rob Van der Auwera (Julian), Brecht De Groot (Floris) en Circé Lethem (Hilde).

VRT/Sofie Silbermann

Tv en online

Secrets is vanaf maandag 16 april negen weken lang te volgen op verschillende kanalen. Je kan de serie volgen via één.be, MNM.be, de Facebookpagina van Secrets, het YouTube-kanaal van Eén, via VRT NU en op tv. Op 16 april begint de reeks online met extra lange aflevering. De afleveringen worden op vrijdagavond op tv uitgezonden.

Gesponsorde artikelen