Left Right
scrollTop top

Dit zijn de grootste afknappers op Tinder


Dit zijn de grootste afknappers op Tinder

Tegenwoordig ontmoet je sneller een man of vrouw op de datingapp Tinder. Best wel handig, want je kan langer nadenken over wat je zegt of doet. Toch is een foutje zo gemaakt. Dit zijn de grootste afknappers op Tinder. 

1. Taalfouten

Misschien doet dit je wenkbrauwen even fronsen, maar volgens de datingsite Zoosk vinden mensen dit echt een afknapper. Het lijkt alsof die persoon ongeïnteresseerd is en geen moeite doet om een deftig berichtje te typen. Lees dus twee keer na voor je iets verstuurt.

2. Bepaalde uiterlijke kenmerken

Een Pageboy-pet is geen probleem als je zeventig jaar bent, maar als twintiger is dit een absolute afknapper. Ook overdreven tattoos en zware sieraden zijn not done. Als je een selfie wil nemen, zorg er dus voor dat je aantrekkelijk, maar sober gekleed bent.

3. Flauwe grappen en slechte openingszinnen

Iemand die voortdurend de flauwe plezant wil uithangen, raakt niet snel aan een match. Het is gewoon vervelend, net als smakeloze openingszinnen. Wat is er mis met je gewoon even voor te stellen? Je kan hier en daar weleens een grap bovenhalen, maar overdrijf hier alsjeblieft niet mee.

Istock
Istock

4. Foute selfies

Foto’s in de spiegel, in de sportschool of te serieuze selfies vinden Tinder-gebruikers een echte afknapper. “Of het is iemand die continu erkenning nodig heeft, of het is een aandachtsgeile sportfanaat”, zegt Gabrielle in het modemagazine Elle. Vrouwen zouden dan te veel hun Instagram-account gebruiken om wat meer uitdagende foto’s te posten, maar dat is ook een no go-zone volgens Gabrielle: “Stop met het hoereren van je social media op een dating-app. Stop!” Jep, dat is duidelijk.

5. TE hard-to-get spelen

Akkoord, het werkt om iemands interesse op te wekken. Natuurlijk moet die persoon nog altijd geloven dat hij of zij jou kan krijgen. We zullen eerlijk zijn: er zwemmen genoeg vissen in de zee, dus als je te hard-to-get speelt, geeft hij of zij het gewoon op.

6. Heftige statements

Tinder-gebruikers vinden het niet cool als mensen scherpe uitspraken doen of een heftige statement maken, vooral niet over onderwerpen zoals abortus. Het schrikt namelijk gebruikers af, wat begrijpelijk is, want dat is niet meteen iets wat je wil lezen of horen als je gewoon een leuke match wil vinden.

Gelukkig is niet iedereen zo! Eénmaal je een match hebt gevonden, is het tijd voor de eerste date. Check hier een aantal tips.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…