‘Door de bomen’ neemt bekende gezichten mee naar plek waar de tijd stil staat

Er komen de komende maanden weer heel wat nieuwe programma’s aan. Een daarvan is Door de bomen dat vanaf maandag 15 april te zien zal zijn op VRT 1. In dat nieuwe programma zullen bekende gezichten zich drie dagen volledig afzonderen van de buitenwereld om te zien wat dat met hen doet.

Het lijkt een hype te zijn op televisie: je afzonderen van de buitenwereld om jezelf beter te leren kennen. Play 4 deed het al met programma’s als Over De Oceaan en De Expeditie: Groenland en nu komt ook VRT1 met reeks waar die gedachte centraal staat. Het gaat om Door de bomen waar gasten volledig alleen in een hutje tussen de bomen worden gedropt.

Door de bomen

In Door de bomen wordt elke week een andere bekende gast diep in het bos in afzondering gebracht op een plek waar de tijd stil staat. Zonder op voorhand te weten wat hen te wachten staat, worden de gasten aan de rand van een bos gedropt.

Met een kaarslantaarn in de hand zoeken ze een weg in het donker en arriveren ze bij een boshut in de natuur om daar drie volle dagen en drie nachten helemaal alleen te zijn. In dat huisje is geen klok aanwezig, hebben ze geen toegang tot hun telefoon, enzovoort.

Gasten

In de zes afleveringen zullen zowel acteurs, zangers, tv-persoonlijkheden als kunstenaars aan bod komen. Het gaat daarbij om Dieter Coppens, Lynn Van Royen, Stef Bos, Frances Lefebure, Rani De Coninck en Tijs Vanneste. Zij zullen drie dagen lang de tijd hebben om zichzelf en de natuur rondom hen beter te leren kennen.

Door de bomen is vanaf maandag 15 april te zien op VRT 1.

Meer
Lees meer...