‘De Expeditie: Groenland’: Zo reageerde de cast als ze hun familie terugzagen

Het eerste seizoen van De Expeditie: Groenland zit erop. Gelukkig deelde GoPlay nog een extra fragment van het mooie programma. Daarin zien we hoe de familieleden van de cast hen bij de terugkomst opwachten op de luchthaven.

De Expeditie: Groenland was de voorbije weken een grote hit op televisie. In het programma ondernemen acht bekende Vlamingen de 164 kilometer lange Arctic Circle Trail van Kangerlussuaq naar Sisimiut in het westen van Groenland. Ze trekken al langlaufend met een slee van 40 kilogram door het desolate gebied in ijskoude omstandigheden tot 35 graden onder het vriespunt. Die zware tocht zorgt voor heel wat fysieke uitdagingen, maar brengt ook mooie gesprekken naar boven tussen de deelnemers onderling.

Het gezelschap bestaat uit actrice Tine Embrechts, televisiemaker Joris Hessels, presentator Viktor Verhulst, advocaat Sven Mary, actrice Lynn Van Royen, influencer Average Rob en zangeres Pommelien Thijs. Politica Jinnih Beels nam na enkele dagen afscheid van het avontuur.

Luchthaven

De groep trok samen zo’n twee weken door Groenland en had in die tijd geen enkel contact met het thuisfront. Zowel voor de deelnemers als voor de familie thuis was het dus een emotioneel weerzien op de luchthaven. Daar werd de cast van De Expeditie: Groenland dan ook met spandoeken opgewacht.

Het zorgde voor heel wat mooie beelden, al blijkt niet zijn partner even hard gemist te hebben. “Het is eigenlijk nog nooit zo chill geweest”, lacht Guga Baul. “Maar ik heb ze uiteraard wel gemist”, vult hij aan over zijn vriendin Tine Embrechts.

Bekijk hier het fragment uit De Expeditie: Groenland:

Expeditie: Groenland is te bekijken op Streamz en GoPlay.

Meer
Lees meer...