‘De Expeditie: Groenland’: Viktor Verhulst en Joris Hessels over hun nieuwe vriendschap

Het eerste seizoen van De Expeditie: Groenland zit erop. Het programma zorgde voor heel mooie beelden, diepgaande gesprekken én ook nieuwe vriendschappen. Vooral Joris Hessels en Viktor Verhulst ontdekten elkaar en lijken een vriendschap voor het leven te hebben gevormd.

De Expeditie: Groenland was de voorbije weken een grote hit op televisie. In het programma ondernemen acht bekende Vlamingen de 164 kilometer lange Arctic Circle Trail van Kangerlussuaq naar Sisimiut in het westen van Groenland. Ze trekken al langlaufend met een slee van 40 kilogram door het desolate gebied in ijskoude omstandigheden tot 35 graden onder het vriespunt. Die zware tocht zorgt voor heel wat fysieke uitdagingen, maar brengt ook mooie gesprekken naar boven tussen de deelnemers onderling.

Het gezelschap bestaat uit actrice Tine Embrechts, televisiemaker Joris Hessels, presentator Viktor Verhulst, advocaat Sven Mary, actrice Lynn Van Royen, influencer Average Rob en zangeres Pommelien Thijs.

Viktor en Joris

Deze ongewone groep met mensen die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben, zorgde toch al snel voor een leuke dynamiek. Vooral tussen Viktor Verhulst en Joris Hessels ontstond een leuke vriendschap. “Mijn mooiste herinnering aan deze expeditie ben jij toch wel”, horen we Viktor zeggen tegen Joris.

“Je zegt het al lachend, maar bij mij is dat echt zo”, vult Joris aan. “De Expeditie zonder jou zou een pak zwaarder geweest zijn. Ik heb zelden zo gelachen, zo gehuild, zo gezweet, zo gevloekt als met jou eigenlijk de voorbije elf dagen. Onze werelden zijn zo verschillend, maar toch hebben we elkaar gevonden van dag één. Dat vind ik fantastisch.”

De twee besluiten met elkaar te bedanken voor de mooie tijd samen in Groenland. Binnenkort krijgen we trouwens meer van Joris Hessels en Viktor Verhulst, want de twee gaan samen een eigen programma maken.

Bekijk hier het fragment uit De Expeditie: Groenland:

Expeditie: Groenland is te bekijken op Streamz en GoPlay.

Meer
Lees meer...