‘Down The Road’ seizoen 4 op komst: deelnemers van eerste seizoen trekken naar Lapland

Down The Road krijgt een vierde seizoen. Dat meldt de VRT. Dieter Coppens en medebegeleidster Saar zullen opnieuw op trot gaan met de groep uit het eerste seizoen. De groep trekt op hun grootste avontuur tot nu toe: naar het Finse gedeelte van Lapland.

VRT

Het derde seizoen van Down The Road loopt nog, maar er staat al een vierde seizoen klaar. Daarin zullen Kevin, Lore, Pieter, Lisa, Hélène en Martijn uit het eerste seizoen Lapland bezoeken. Down The Road seizoen 1 dateert van begin 2018. Sindsdien is er veel veranderd in het leven van het zestal. Dankzij hun Down The Road-ervaringen zijn ze erin geslaagd om enkele belangrijke stappen naar zelfstandigheid sneller te kunnen nemen.

Hondensledes en ijsklimmen

Met de reüniereis hopen de programmamakers hen wat quality time te gunnen en een update te geven over het leven van de deelnemers.

In het Finse gedeelte van Lapland zullen ze de kou trotseren, uitgedaagd worden tijdens een tocht met hondensledes en ze zullen ijsklimmen. Bovendien zal het zestal samenleven met met een lokale rendierherder. De reis belooft niet enkel een spannend avontuur te worden, want in de kou zullen de deelnemers vooral extra van elkaars gezelschap en warmte kunnen genieten.

De opnames zijn intussen achter de rug en de groep zit weer veilig in ons land. Het vierde seizoen zal uitgezonden worden op Eén. De releasedatum is voorlopig nog niet bekend.

Meer
Lees meer...