‘Down The Sea’: Dieter en Kevin van ‘Down The Road’ gaan opnieuw op tocht

Down the Sea
Eén

Dieter en Kevin van Down The Road kunnen moeilijk stil zitten. Daarom zijn ze nu opnieuw op reis vertrokken. Ze kunnen op dit moment natuurlijk niet naar het buitenland, dus blijven ze in eigen land en trekken ze naar de zee.

Het avontuurlijke duo Dieter en Kevin van Down The Road reisde al naar verschillende uithoeken van Europa. Zo liftten ze al van Finland en Moskou terug naar België voor het goede doel. Maar deze keer zoeken ze het iets dichter bij huis: de zee.

Down The Sea

Dieter en Kevin gaan deze keer niet liften, maar ze hebben voor hun eigen vervoersmiddel gezorgd. Ze zullen met de tandem van het ouderlijk huis van Kevin in Boutersem naar zee fietsen. En daar hebben ze een goede reden voor.

Ze willen namelijk een ijsje eten aan onze eigen Belgische kust. Daarvoor zijn ze bereid om zo’n 160 kilometer te fietsen. Voor de fietstocht hebben Dieter en Kevin enkele dagen uitgetrokken. Ze zullen onderweg dus een paar keer moeten overnachten. Om dat coronaproof te doen, hebben ze zelf hun eigen tentje mee dat ze in de tuin van sympathieke Vlamingen kunnen opstellen.

Reis volgen

Wie benieuwd is naar de fietstocht van Dieter en Kevin kan het duo op de voet volgen. Op de website van Eén is er nu namelijk een speciale pagina gewijd aan de twee dappere fietsers. Op die pagina kan je zien waar de twee al zijn met de fiets en kan je ook hun foto’s en filmpjes van onderweg bekijken.

Op dit moment zijn er enkele foto’s te vinden van de eerste stops van Dieter en Kevin. Zo passeerden ze al het hoogste punt van Brabant en stopten ze al voor hun eerste lunchpauze.

Bekijk hier het vertrek van Dieter en Kevin:

Dieter en Kevin zijn klaar om te vertrekken op hun nieuw avontuur. Volg hun reis op een.be/downthesea

Geplaatst door Eén op Zondag 19 juli 2020

Gesponsorde artikelen