Vier dieven proberen huis Dr. Dre binnen te dringen nu hij in het ziekenhuis ligt

De hele wereld weet ondertussen dat Dr. Dre in het ziekenhuis ligt. Heel wat mensen sturen de rapper en producer beterschapswensen, maar anderen hebben minder goede ideeën gekregen. Zo heeft de politie van Los Angeles één dag na de ziekenhuisopname van Dr. Dre vier mensen opgepakt. Die probeerden z’n huis binnen te dringen.

De 55-jarige rapper, producer en zakenman Dr. Dre maakte gisteren bekend dat hij opgenomen was in het ziekenhuis. Op Instagram vertelde hij dat hij zich goed voelde en niet al te lang in het ziekenhuis zou moeten blijven. Dr. Dre kreeg vanuit alle hoeken van de wereld beterschapswensen. Maar niet iedereen was bezig met de gezondheid van de rapper.

Vier inbrekers gearresteerd

Vier mensen vonden het belangrijker om aan zichzelf te denken. Ze probeerden in te breken in het huis van Dr. Dre (die in ’t echt André Young heet). De politie van Los Angeles kreeg dat in de gaten doordat de vier inbrekers het infraroodalarm in huis hadden doen afgaan. Na een korte achtervolging konden de vier dieven gearresteerd worden.

“Verschillende individuen waren over een heuvel aan het wandelen en aan het proberen een huis binnen te dringen”, vertelde een woordvoerder van de politie van Los Angeles aan Billboard. “Ze zijn aangesproken door zes beveiligingsmannen, en vluchtten daarop weg. De agenten moesten de auto kort achtervolgen voor ze die konden tegenhouden.”

Hersenaneurysma

In z’n bericht op Instagram bleef Dr. Dre heel vaag over de reden waarom ie in het ziekenhuis was opgenomen. Met andere woorden: hij zei niets. Maar sensatiewebsite TMZ bracht kort na dat bericht het nieuws dat de rapper een hersenaneurysma had.

Da’s een verwijding in de wand van een slagader van de hersenen. Door die verwijding rekt die wand uit en wordt die zwakker. Hoe zwakker die wand, hoe groter de kans dat zo’n bloedvat scheurt. En wanneer zo’n bloedvat scheurt, ontstaat er een hersenbloeding.

Meer
Lees meer...