‘Drag Race Holland’ binnenkort te zien op Play5

De Nederlandse versie van RuPaul’s Drag Race, Drag Race Holland, zal vanaf volgende maand ook te bekijken zijn in België. Elke woensdag zal je op Play5 kunnen kijken naar een aflevering van het Nederlandse seizoen, waarin ook een Vlaamse dragqueen te zien was.

Drag Race is al lang niet meer enkel te bekijken in de Verenigde Staten. Er zijn zo al versies in het Verenigd Koninkrijk, Canada en Thailand. Maar sinds kort is de franchise ook dichter bij huis te vinden. Bij onze noorderburen in Nederland.

Drag Race Holland

Drag Race Holland ging in september 2020 in première op de Nederlandse streamingdienst Videoland. In de reeks namen tien dragqueens het tegen elkaar op. Daarbij waren negen Nederlanders en één Vlaamse dragqueen.

Het seizoen werd een succes in Nederland en zal nu ook verschijnen in België. Dat maakte Play5 bekend. Vanaf woensdag 10 maart zal er elke week een nieuwe aflevering verschijnen die te zien zal zijn op Play5 en online via GoPlay.be.

Sederginne, de Vlaamse dragqueen die te zien is in het eerste seizoen van Drag Race Holland reageerde alvast enthousiast op het nieuws. “Drag Race Holland komt naar mijn land België! Vanaf 10 maart op Play5 en GoPlay.be. België zijn jullie er klaar voor?”

Drag Race Holland is vanaf woensdag 10 maart elke week te zien op Play5 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...