Droomjob-alarm: dit bedrijf betaalt je tot 850 euro per dag om thuis pizza te eten

Droomjob-alarm: dit bedrijf betaalt je tot 850 euro per dag om thuis pizza te eten

Rijk worden door pizza te eten, is dat niet de droom van iedereen? En die droom kan weleens werkelijkheid worden. Want de Amerikaanse ovenfabrikant Ooni is op zoek naar iemand om hun oven te testen door – hou je vast – hele dagen pizza te eten. En daar willen ze je veel geld voor betalen.

We zeggen wel vaker dat we de droomjob gevonden hebben. Zo kan je konijnen knuffelen, op een eiland met 55 katten wonen, Netflix bingen of sekspoppen testen en dat allemaal voor een niet onaardig loon. Maar dit zou weleens echt de ultieme droomjob kunnen zijn. Want er staat een vacature online voor pizzatester.

Thuis pizza eten

Ja, je leest het goed, betaald worden om pizza te eten. En om het nog beter te maken, hoef je er zelfs je huis niet voor buiten te komen. Te mooi om waar te zijn? Dat dachten wij ook, maar de vacature staat wel degelijk online.

Het Amerikaanse bedrijf Ooni, dat zich specialiseert in ovens heeft namelijk een nieuwe pizzaoven uit en zoekt mensen die deze tegen betaling willen testen. Het gaat hierbij om een semiprofessionele oven die je pizza kan bakken in – hou je vast – 60 seconden. Je job zal bestaan uit pizza’s maken en uiteraard pizza’s eten. Maar ook nieuwe recepten uitdenken en fungeren als ‘brand ambassador’. En daar zal je dus tot 1.000 dollar (850 euro) per dag voor betaald krijgen.

Ooni

Solliciteren

Als je denkt “wow, deze job is op mijn lijf geschreven” – want euh, wie droomt hier niet van? -, dan kan je solliciteren door een video van maximum 1 minuut in te sturen naar jobs@ooni.com. In die video moet je uitleggen waarom jij de perfecte persoon bent voor deze job en het zou ook helpen om je “epische pizza skills” te tonen.

Je video insturen kan tot 14 oktober. Wanneer je bij de gelukkigen bent die door deze eerste ronde geraken, zal je nadien gecontacteerd worden voor meer informatie.

Veel succes!

Ooni

Gesponsorde artikelen