Eerste aflevering ‘Love Island’ zit erop en iedereen heeft dezelfde klacht

Na Temptation Island heeft VIER een nieuwe guilty pleasure: Love Island. In deze reeks proberen de deelnemers hun relatie niet te testen, maar proberen ze er eentje op te bouwen. De eerste aflevering zit er ondertussen op en kijkers hebben één groot punt van kritiek: de voice-over.

Love Island moet het Temptation-vormige gat in ons hart vullen. Het concept is wel een beetje anders dan dat van Temptation Island. In dit programma moeten de vrijgezellen geen koppels opbreken, maar moeten ze koppels vormen. Noem het Blind Getrouwd met minder kleren en heel wat minder wetenschappelijk onderbouwd. Maar de eerste aflevering deed al heel wat stof opwaaien en dat had weinig te maken met de deelnemers.

Voice-over

Op Twitter wordt er niet geklaagd over de deelnemers, zelfs kersverse presentator Viktor Verhulst wordt gespaard. Nee, er is één groot probleem waar iedereen mee zit. De voice-over van het programma is namelijk nogal euhm … apart.

Met een zwaar Antwerps accent en wel heel aangebrande mopjes probeert die het programma luchtig te houden, met matig succes. Daarom werd er op Twitter dus maar over één ding gesproken: of die voice-over nog vervangen zou kunnen worden.

Bekijk hier een greep uit de misnoegde tweets:

https://twitter.com/Heldmich/status/1133345670608429057
https://twitter.com/emmelydeboey/status/1133110834337652738
Meer
Lees meer...