Eerste Belgische Netflix Original ‘Into The Night’ verschijnt wereldwijd – en dus ook bij ons – op 1 mei

Into The Night draait volledig rond de zon die op onverklaarbare wijze alles doodt wat op zijn pad komt. Een nachtvlucht vanuit Brussel zet koers naar het westen, de donkere nacht in, om zo aan de dodelijke zon te ontsnappen. We geven meteen een nieuwe teaser mee van de nieuwe zesdelige reeks.

In de nieuwe reeks volgen we een aantal passagiers die de nacht zijn ingevlucht om aan de zon te ontsnappen, en hun bemanning. Het gaat om een mix van nationaliteiten, rijk en arm, jong en oud, burgerlijk en militair. Ze hebben één ding gemeen: ze hebben de wil om de zon, en elkaar, te overleven.

Internationale cast

In de reeks zien we een internationale cast afkomstig uit België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Rusland en Turkije. De cast bestaat onder andere uit Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Nabil Mallat, Stéfano Cassetti, Jan Bijvoet, Astrid Whettnall, Vincent Londez, Regina Bikkinina, Alba Gaïa Bellugi, Babetida Sadjo, Mehmet Kurtulus en Ksawery Szlenkier.

Showrunner en producer van dienst is Jason George, die eerder zijn strepen al verdiende bij andere reeksen van Netflix, zoals Narcos en The Protector. Het regisseursduo Inti Calfat en Dirk Verheye – ook bekend als Norman Bates – zijn dan weer bekend van Over Water, de reeks van productiehuis Panenka.

Into The Night is internationaal te zien vanaf 1 mei.

Meer
Lees meer...