Netflix kondigt einde opnames 5de en laatste seizoen ‘YOU’ aan met “very demure” video van Penn Badgley

YOU keert dit najaar terug voor het vijfde seizoen. Dat zal wel meteen het laatste zijn van de reeks over seriestalker en -moordenaar Joe Goldberg. Netflix laat nu via sociale media weten dat de opnames voor het vijfde en laatste seizoen van de reeks erop zitten. En dat doet het met een hilarische video met Penn Badgley in de hoofdrol.

Na zes jaar komt het einde van YOU wel heel dichtbij. Dit najaar zal het vijfde en meteen ook laatste seizoen van de reeks namelijk verschijnen op Netflix. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar we weten nu wel dat de opnames voor dat seizoen erop zitten.

Very demure, very mindful

Het nieuws van het einde van de opnames werd aangekondigd met een video van Penn Badgley op zijn laatste dag als Joe Goldberg. Het gaat om een video in de stijl van de laatste TikTok-trend. De acteur legt namelijk uit hoe hij alles very demure” en “very mindful doet. Zo toont hij dat hij “very demure” en “very mindful” aankomt op het werk, dat hij eigenlijk niet veel doet tijdens het werk, maar gewoon “very mindful” is en dat hij zich ook “very modest” en “very mindful” kleedt als “romantic lead“. “Showing the shoulders, not the boulders.”

Het vijfde en laatste seizoen van YOU zou later dit jaar verschijnen op Netflix. Vermoedelijk zal het opnieuw gaan om een release in twee delen, zoals ook al het geval was voor het vierde seizoen van YOU. Toen zat er een maand tussen de release van de twee delen.

Bekijk hier de video van Penn Badgley:

Het vijfde en laatste seizoen van YOU zal later dit jaar verschijnen op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...