‘You’ krijgt vijfde (en laatste) seizoen

Netflix heeft aangekondigd dat de populaire serie You nog één laatste seizoen zal krijgen. Het vijfde seizoen van de reeks rond stalker/seriemoordenaar Joe Goldberg (Penn Badgley) zal volgend jaar verschijnen.

Vorige maand verscheen het eerste deel van het vierde seizoen van You op Netflix. Op 9 maart was het tijd voor het tweede deel van het seizoen. En we hebben het laatste van Joe Goldberg nog niet gezien. Want Netflix heeft nog één laatste seizoen aangekondigd.

Vijfde en laatste seizoen

Na het eerste deel van het vierde seizoen, waarin You even een whodunit werd en Joe voor één keer aan de goede kant leek te staan, bleek daar in het tweede deel (met shockerende plottwist) eigenlijk niets van waar te zijn. We kregen te zien hoe Joe Goldberg terug helemaal Joe werd, inclusief glazen kooi. Op het einde vertelde hij zelfs zijn echte naam aan zijn nieuwe vlam Kate (Charlotte Ritchie), schoor hij z’n Jonathan Moore-baard af en keerde hij terug naar de Verenigde Staten. Zo is alles klaar voor een laatste seizoen waarin we weer Joe opnieuw aan het werk kunnen zien op voor hem vertrouwd domein.

In de teaser waarmee het vijfde seizoen wordt aangekondigd, horen we Joe in z’n gekende toon: “Well, hello there, Hello … you. Hello there. Hello, you“. maar hij eindigt met een nieuwe uitspraak: “Goodbye, you“. Het vijfde seizoen van You zal dus het laatste worden.

Hoofdrolspeler Penn Badgley liet eerder al weten dat het einde van het vierde seizoen een goed einde zou zijn voor de reeks, maar dat zal het dus toch niet zijn. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar we weten wel al dat het vijfde seizoen ergens in 2024 zal verschijnen.

Met deze tweet maakte Netflix het laatste seizoen van You bekend:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...