‘You’ seizoen 4 deel 2 staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het tweede deel van het vierde seizoen van You. Daarin zullen we zien hoe het verder gaat met Joe nu hij doorheeft dat Rhys de Eat the Rich-killer is. Het tweede deel bestaat, net zoals het eerste, uit vijf afleveringen.

Het eerste deel van het vierde seizoen van You verscheen precies een maand geleden op Netflix en eindigde net op het moment waarop Joe (Penn Badgley) doorhad wie er achter de moorden zat. Omdat hij het gemunt lijkt te hebben op Kate (Charlotte Ritchie) moet Joe ingrijpen om Rhys tegen te houden voor het te laat is.

You

Voor het vierde seizoen van You koos Netflix voor de eerste keer voor een release in twee delen. Zo kregen we het eerste deel van het vierde seizoen te zien op 9 februari en is het tweede deel vanaf vandaag, precies een maand later, te vinden op Netflix. Hoofdrolspeler Penn Badgley liet al weten dat de reeks in het tweede deel zou terugkeren naar z’n gekende format, nadat het in het eerste deel van het vierde seizoen een whodunit werd. 

Op het einde van het eerste deel kwamen we te weten dat Rhys (Ed Speleers) de Eat the Rich-killer was. Althans, dat is wat de reeks ons wil doen geloven, want heel wat kijkers zijn het daar alvast niet mee eens. Er doet namelijk een theorie de ronde dat de gesprekken tussen Joe en Rhys plaatsvinden in het hoofd van Joe en dat Joe dus eigenlijk de Eat the Rich-killer is. Of deze theorie klopt, kan je vanaf vandaag ontdekken in de laatste vijf afleveringen van het vierde seizoen van You.

Hier kan je de trailer van het tweede deel van het vierde seizoen nog eens herbekijken:

https://youtu.be/EvwvHrtL1xY

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...