‘You’ seizoen 4 deel 1 staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het nieuwe seizoen van You. De reeks met Penn Badgley in de hoofdrol is al toe aan z’n vierde seizoen. Daarin zullen we Joe Goldberg te zien krijgen op een nieuwe locatie, waar hij omringd wordt door nieuwe mensen én zelf in de problemen lijkt te komen.

You is terug! Het eerste deel van het vierde seizoen van de reeks staat nu op Netflix. Het gaat voorlopig om de vijf eerste afleveringen. De volgende vijf verschijnen over precies een maand, op donderdag 9 maart 2023.

You

Zo’n anderhalf jaar na het derde seizoen is You nu terug voor het vierde. Daarin zullen we Joe Goldberg (Penn Badgley) niet langer zien in de Verenigde Staten, maar wel in Parijs en later in Londen. In de trailer voor het vierde seizoen van You kregen we al te zien dat Joe in Parijs op zoek gaat naar Marienne (Tati Gabrielle). Maar het lijkt er niet op dat Marienne heel blij is om Joe terug te zien.

Daarna verhuizen we naar Londen, waar Joe nu luistert naar de naam Jonathan Moore en aan de slag is als professor. Hij probeert z’n oude gewoontes los te laten, maar toch krijgt hij weer een nieuwe obsessie, deze keer met Kate (Charlotte Richie). Joe belandt zo in de rijke vriendengroep van Kate en net op dat moment verschijnt de zogenaamde “Eat the rich-killer“, die het gemunt lijkt te hebben op de rijke vrienden. Ondertussen krijgt Joe zelf te maken met een stalker. Het gaat om iemand die zijn echte identiteit kent, wat Joe uiteraard in de problemen kan brengen.

Bekijk hier de trailer voor het eerste deel van het vierde seizoen van You:

Hier vindt je een officiële recap van de eerste drie seizoenen van de Netflixreeks:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...